Babybox


Nu har jag hämtat ut ännu en liten bebisbox - denna gång från Apotek1. Som vanligt är jag väldigt positivt överraskad, denna är faktiskt den jag är allra mest nöjd med till och med. Den innehöll massa bra-att-ha-saker till både mor och barn. Bland annat så fick vi en body, blöjor i olika storlekar från Pampers, salva för ond bebisrumpa och såriga bröstvårtor, en tidning, tvättläppar, handkräm,  ja massvis helt enkelt.

Som jag nämnt tidigare så kan man beställa såna här boxar och olika blöjhinkar gratis i Norge. Det kan ni i Sverige också, även om ni på de flesta ställena får den från Libero gratis på sjukhuset sen - in och kika här om ni vill.


11
Sara - Mamma till Liam <3

aha, så jag kan gå bort till babyshop på stoto och fixa allt där? =) perfa ju! Kram

MammaMorran

Vilka bra saker, det var ju riktiga användbara saker och inte bara reklam! Kul!

Kram MammaMorran- funderar på livet & Barn med ADHD/Autism

Tess

Sebamed, tvättlapparna, A-derma och Bepanthen tror jag inte att jag fick..måste gå och kolla sen.. :)

Och tidningen är ju uppdaterad!

Men den A-dermakrämen är jättebra om de får utslag. Vi har använt det på den minsta killen när han fick mollusker och det kliade mindre och de försvann bättre utan ärr..

Jag fick ett paket från BAM igår, skulle lägga ut bild på den förut men glömde det..får göra det sen!

Blev väldigt glad över det paketet, fick en napp..ngt som vi inte hade och den var rosa! :DAnnars så är Apotek1paketet det paket jag varit mest nöjd över, handsalvan är jättebra så här års..lite väl stark i lukten men den ger sig efter ett tag. :) SÅ kul att få grejer! :)

Tina 21 år - gravid vecka 30

Ni verkar ju ha skiiiitbra babyboxar i norge!

Veronica [♥Gravid v38♥]

Heheh, känns inte ens som om jag fick hälften av de där i min babybox :O Haha så avundsjuk jag blir, vi fick en sån stor blöjspann istället :PMen hade hellre fått massa krämer och sånt :P mycket roligare :P

Lily [ L i n d a . B l o m ]

SVAR: Det kommer jag nog göra ialla fall : ) De är så mysigt! :D hihi

Emelie

Oh den boxen vill jag med ha.. hur fick du den? har du länken dit :)

Mikaela - gravid i vecka 29

Ja, tänk så skönt det skulle vara om man ibland kunde hålla sig när det gäller någonting ;) Haha.Jag tror att Lova kommer passa jättebra i det namnet sedan när hon tittar ut också :) Det är ett väldigt fint namn, och jag tycker det passar ihop med era namn :)Kram

Hanna Z

Nää, jag vågade inte. Är så jäkla feg när det gäller håret, tror jag ska rådfråga frissan innan jag gör nåt:)Vad mkt bra saker det var i den lådan! Så kul att få massa grejer sådär:)

Och vilken jättefin bild du har där på sidan, har inte sett den innan, måste med ta lite bilder innan det är försent..

Frida

Mycket kul grejer ni får i norge då:p

Såna Baby box stod jag å packa ett par dagar förra vintern i norge.. tänk om man vetat att man snart skulle ha en liten i magen då haha.

rosanna

va mycket fina saker där fanns!det blir en lycklig bebis :)

Annonsera här »