Prommis


Vi kom alldeles nyss hem igen efter en härlig promenad med Dave. Idag skiner faktiskt solen, det är vi värda efter alla gråa och regniga dagar de senaste veckorna tycker jag. Man märker verkligen att hösten börjar ta slut och vintern närmar sig, det är inte alls sådär fint och färgglatt ute längre men som jag sagt tidigare så är vintern mer välkommen än någonsin. Det är ju i vinter vi ska få träffa vår älskade lilla dotter. ♥

Nu ska jag äta toast och fortsätta pilla med bilderna från igår. De bilderna vi ska framkalla är väldigt avklädda, alltså inte som bilden i inlägget under. Självklart "visar" jag ingenting mer än ansikte och mage, men kan man ha sånt inramat i sovrummet tycker ni? Eller hör det snarare hemma i ett album som bara vi får se?16
carolina

Ni ser ut som ni haft en mysig dag :)han har fortfarande inte hört av sig - tålamod hahahaha

Hanna Z

Jag tror vi är på rätt spår:) Men shit vad mkt vi har kvar att köpa har jag kommit på! Undrar när man ska hinna det, tiden går ju sååå jäkla snabbt!Såna bilder tycker jag helt klart du kan ha inramat, det är ju inga "porriga" bilder utan varckra fina (som jag fattat).

Och som sagt, man lär ju ångra sig efteråt om man bara har mag-bilder och spegelbilder, typ det jag med har. Och nu när vi köpt en bra kamera måste man ju passa på:)

carolina

varför? va e de liksom?

Anonym

sv: tack så mkt!!! :D

Malin

Kan man se brösten menar du?

Svårt tycker jag, tror inte jag skulle sätta upp det själv. Alltså om man kan se, om man skyler tycker jag är helt ok.

Du får fundera om du vill att de som kommer hem till er ska se. Men som sagt det beror på hur mycket man ser =)

Maria

Hehe, men du e ju så söt med din mage..

mysigt med promenad, det blev en sån här också i det fina vädret. Nu blir det nog matlagning, vart lite hungrig nu..:)

Vad ska ni käka idag då?

carolina

men usch. varför kasta bort tid så?

H a i d i s -

SVAR: okej gud så roligt :)

Sara

Vet inte huuur avklätt det är =).. men vi ska framkalla och förstora en av bilderna när vi är i underkläder och ha i sovrummet :)

kicki

Vad kul :) flyttade du till kärleken eller jobb? :)


Linda

Så härligt det ser ut. Jag längtar också efter vintern nu :D

Hanna Z

Ja det känns som om man aldrig blir klar. Och vi som bor som vi gör vill ju gärna ha tänkt på allt (även om jag vet att man kommer komma på saker efteråt) så man slipper åka in till stan och styra massa det första man gör, är ju inte gångavstånd direkt...

Så hellre köpa lite för mkt än lite för lite, så resonerar jag! :) I grejer iaf, kläder kan man ju alltid klicka hem. Men jag tror ändå vi har så vi klarar oss nu... Men som sagt, svårt att veta när det är första gången.

Linda

hejsan hoppsan!

Jag mår bara bra :) Rörlig som ett kylskåp bara hahaha men annars bra!

Köpte mig ett magstöd nu i helgen och det var skönt :)

lyfte upp magen lite grann :)Vad skönt att du mår bättre! Förkylningar e inte att leka med!Vilken söt vovve!!! :)

Tora - gravid i vecka 39

äääh vadå - klart bilderna ska upp i sovrummet om ni gillar dom! Jag kommer rama in våra avklädda bilder - i mina ögon är ju detta en helt annan kropp och det är inget sexuellt med det utan bara vackert - men det är ju såklart olika från person till person :)

Åsa

Vilken mysig dag ni ser ut att ha haft och jätte fint väder :)Klart att ni ska sätta upp bilderna om ni bara vill :)Kramar

Therese

Den enda frågan man bör ställa sig är, är det okej om andra ser den bilden? (de som hälsar på). Om det känns okej tycker jag absolut man ska ha en sån bild framme.

Annonsera här »