Sätta sig

Lova har verkligen fått in snitsen på det där med att sätta sig upp själv idag. Hon gjorde det en gång imorse och sedan dess har hon gjort det hela dagen lång. Ned på mage, runt lite, sätta sig, på mage, runt, sätta sig, om och om igen. Det är så roligt när de lär sig något nytt, de små godingarna, de blir ju så underbart stolta och vill visa hela världen vad de just lärt sig <3

"titta pappa, vad jag kan nu"

8 månader - Sätta sig
13

Kläder i arv

Koftan som Tossan har på sig idag har hon ärvt efter sin mor. Vi har ytterliggare en kofta efter pappa, den är gul. Sen har vi en hallonröd kofta efter mormor. Jag tycker att det känns så roligt, speciellt och nästan lite häftigt att Lova kan gå i samma kläder som vi en gång varit små minisar i. Och visst är hon fin? Mammas lilla tjej i mammas rosa kofta med små hjärtan på.

Hårspännet har hon fått av bästisen Allice <3

22

Det slinker fortfarande ner

Vi lägger en ganska orolig och kinkig natt bakom oss och tittar istället ut över en härlig onsdag. Dagens plan är att efter lunch ta en promenad bort till manuellterapeuten med Lova, utöver det har vi ingenting bestämt och det känns ganska skönt efter en hel dag i farten igår. Apropå igår förresten, kom på att jag glömt berätta om babycafét. Vi hade nämligen sångstund, då vi sjöng svenska barnsånger och Lova som alltid varit väldigt förtjust i musik och dans älskade det och satt och hoppade och dansade i mammas knä, så dit ska vi absolut gå fler gånger. Minns ni att jag var helt besatt av apelsiner under hela föra hösten, vintern och våren? I så fall minns ni kanske att jag även åt det där vita som sitter under skalet? Gravidietscravings, trodde vi då, men nu när de kommit in i butiken igen, vad tror ni att jag äter? Alltihop, även det vita, haha. Supergott ju.    
14
Annonsera här »