Gott nyttår!

Nu åker vi snart iväg på nyårsfirande, så jag vill passa på att kika in här för att önska er ett gott nytt år. Jag är så otroligt glad i er, allihop. Ni ger mig så fantastiskt mycket i era ord och jag är så tacksam över året som vi haft tillsammans. Nu blickar vi in i ett nytt kapitel, 2012. Det kommer att bli ett händelserikt år för oss och vi har så mycket att se fram emot, både privat och karriärmässigt. Även bloggen får sig ett litet lyft samband med årsskiftet. En ny kategori har tittat fram, foto, som många av er saknat och frågat efter. Jag ser fram emot att få dela min stora hobby med er på ett nytt plan. Hoppas att vi ses igen nästa år. Stora kramar från hela familjen ♥
16

Den sista&Den första

God förmiddag sista dagen på det här året. Jag ska strax hoppa ur pyjamasen och kila iväg för att köpa strumpbyxor. Himla kjekt att bo så nära butikerna när man glömt något så "viktigt" inför en stor dag som denna, hihi. I eftermiddag åker vi iväg till fina vänner för att fira in det nya året tillsammans. Första övernattningen med Lova, kan bli spännande, men jag är övertygad om att det kommer att gå jättebra. Hon har ju sin bästa vän nära hela tiden. Och mamma och pappa då, såklart. Ah, glädjer mig, känner på mig att detta kommer att bli toppenkväll. Hörs igen lite senare. Puss & Kram.
9

Behövligt

Vi tog en sväng nere i centrum nu under eftermiddagen och gissa om jag blev glad när jag såg att pyjamasen jag kikat på tidigare, nu var på 50%. Som ni vet så gick både min och Mickes sönder under min graviditet, så jag har använt mina gravidbyxor som mjukisar sedan dess. Ja, för några sådana äger jag inte heller några egna, mjukisar alltså, det var därför pyjamasbyxorna användes så flitigt, haha. Med andra ord var det på tiden att jag fick mig ett par nya, med ett jättefint tillhörande linne, så ni kan ju gissa vad jag sitter och myser i nu, med en kopp te i handen. Kanske kan visa bättre bild, om ni vill se. Den kommer iallafall från 365 Sunshine som nog plötsligt hoppat förbi min andra MQ-favorit Bondelid. Kul. Hittade en jacka också, äntligen en vinterjacka som faller mig helt i smaken, men den var tyvärr slutsåld i min storlek. Ja ja, god kväll på er, mina fina. Många kramar.

Vi testade att ha Lova framåt i Emmaljungan, men jag vet inte jag, tror att vi vänder tillbaka imorgon igen.

365 Sunshine - Bondelid - MQ - Pyjamas - Vinterjacka
9
Annonsera här »