Busungarna

God kväll alla vackra. Vi kom hem för inte så längesedan, så det blev som vanligt en heldag ute hos våra fina vänner. De två små har börjat komma upp i åldern då de småbråkar allt mer mellan varven och det är ju så roligt att se på hur de "plötsligt" ska ha just det den andra sitter med och sliter det fram och tillbaka mellan varandra, eller hur de sitter och fnissar i stolarna brevid varandra när de ska äta, haha. Våra små busungar som sprider så enormt mycket kärlek, både till varandra och till oss vuxna, är envisa som små troll och fulla av energi - undrar just vad det ska bli av er om några år? <3

"Får Allice kos, Lova?" och "får Lova stor klem, Allice?" - Men Allice ville inte att Lovis skulle gå så efter några hejdåkramar försökte hon ta med sig Lova in i vardagsrummet igen, haha åh, mina fina små tjejer.

11
14 år

naw så söta :)

Hanna Z - Mamma till Elliot

Men herregud vad söta! Lite sådär är Elliot och Milian med. Ska ha det den andra har. Eller Elliot ska alltid ha det Milian har, och Milian är så snäll att Elliot alltid får vad han vill ha, haha.
Älskar bilden där Allice kramar Lova, så det det det som om Lova pussar Allice på kinden:)

Lisa, studentliv och politik

Bloggar idag om regeringens helomvändning angående FRA och hur MUF ställer sig mot detta. Bjuder in till öppen debatt i kommentarsfältet, titta gärna in och lämna din åsikt :)

Hanna- Mamma till Alexander

Så söta :) hihi

Nilla :)

Söta tjejer. Ja hur kul är det inte att de barn sitter och leker tittar på sin kompis leksak och tänker - hm den ska nog jag också leka med. Ge hit", ha ha.

Dom gjorde precis reklam för New years eve på tv:n, tänkte på dig direkt <3
KRAM

Malin & Prinsessan

Gosisarna så söta de är! Här hemma säger vi gosigos hela dagarna så Jolie och Lova skulle förstå varandra bra, är ju nästan som kos :D
Hoppas ni har en myskväll där hemma gumman! Själv sitter jag själv ikväll med datorn, tv:n och ett glas rött :)

Lena

Naw, så söta de är hihi :D Kram

JOHANNATY CIARA & FOTBOLLSLIVET

Åh va söta :)
Jag måste fråga när du flyttade din blogg, ligger den kvar på din domän då bara att man kopplas om till lifestyle?

Nilla :)

Jag har spenderat den senaste timmen med att kolla bakåt i dottt arkiv då du bar på lilla Lova (svårt att sova efter att ha tagit en nap på soffan vid kl 19. Kändes som en bra ide då, mindre bra nu, ha ha)
Såååå fin du va med magen i vädret gumman....och så idag <3. Du ställde dig frågan en gång i ett inlägg om du skulle få tillbaka dina smala ben igen efter graviditeten. Jag kan bara säga det har du minst sagt fått. Det är du och snyggbenen ;). Nu ska jag göra ett nytt försök till att sova, hoppas ni sover gott?!. KRAM

Maria

aw va söta dom är :)

Johanna

Stort Grattis till Lova på hennes första födelsedag! Åh, hoppas ni får en kalasfin dag.

Kram till er!

Annonsera här »