Finns det hjärterum finns det stjärterum


Någorlunda blå himel även idag, så vi tänkte köra en repris av gårdagen och bege oss iväg snart. Ska man tro yr.no så ska det dock komma ett par skurar om några timmar, så vi får passa på. I eftermiddag kommer min mamma och min lillebror hit också. De ska hälsa på några dagar, så det der vi fram emot. Tycker att det är viktigt att Lova får spendera mycket tid med de nära och kära i Sverige, så de kan bygga upp en fin relation trots att de bor många mil här ifrån och då blir det gärna några intensiva dagar med jämna mellanrum, men det är bara mysigt. Finns det hjärterum finns det stjärterum, vi bor ju bara i en tvåa än så länge. Jaha, ja, nej, nu ska väl vi gå iväg. Ha en fin söndag. Kram kram.14
Anonym

såå söt Lova är :)

Malin **

Bra attityd att låta henne umgås mycket med de! :)

Hanna

Hoppas att vädret håller i sig! Vad kul att din mamma o bror kommer på besök. :) Ska ni hitta på nåt särskillt eller mest bara mysa o umgås? Kram

Sara

Åh så söt bild! :) Ha en fin dag med besök och allt :)

Annica

Åh, vad mysigt att de kommer! :) Hoppas ni får det trevligt och att det blir bra väder! =o)Har ni planer på att flytta till större?

Kram

Malin & Prinsessan

Vad mysigt att mamma/mormor kommer på besök! Vi försöker också träffa min familj och släkt så ofta vi bara kan trots att vi bor långt ifrån varandra. Tycker också det är superviktigt att dom får en bra relation med varandra och inte blir som "främmande"... Ha en bra dag nu så hörs vi säkert senare :)

Josefin - Mamma till melwin 100831

gud vad fin bild!

Lina

Tycker också det är viktigt med bra relation. Min familj bo här där vi bor medan pappans familj bor 60 min bort, men försöker träffas med jämna mellanrum ändå, och gärna längre tid när vi väl ses.Härligt med fint väder, här börjar det klarna upp nu. Man får passa på att njuta så länge det varar, snart är hösten här...Kram

Annika

Mys med familjen ordentligt det ända man har här i livet! Hoppas n i får en fin söndag trots regnskurar. Kram

nathalie andersson

Jag kommenterar i detta inlägget så du ser det, har inte haft tillgång till dator så har läst många inlägg nu på samma gång och tänkte jag kunde svara i ett och samma :)Men jag tycker det är jätte roligt när du lägger upp "dagens mamma" :) Så det tycker jag inte du ska sluta med :)

Och sen såg jag att du hade lagt upp en bild på när du var i Karibien, fler såna bilder därifrån kan jag tycka vore roligt att få se, (om du vill förstås) då hade du ändå din lilla mage :)

Kram från mig

Anna-mamma till Vincent

Underbar bild! Ja passa på och umgås!:) Ha det fint! Kram

Elin Thejas Mamma

den bilden vart superfin =) Så mysigt med främande =) ha en mysig dag

Jenni

Vad mysigt att få umgås med nära och kära! :) Jag har en liten fundering som vore intressant att få svar på. Du har ju förut skrivit om att ni kanske någon gång i framtiden ska flytta till Sverige igen. Hur känner ni nu efter det hemska som hänt i Oslo? Känner ni er trygga och hur känns det om Lova ska växa upp där?Måste även säga att din blogg är jätte mysig och du är grym! Kram!

Anonym

Så söt bild:)

Annonsera här »