Lekmatta


Jag har varit på jakt efter någon typ av lekmatta ganska länge och har hittat några fina, men som mest känts som dyra filtar. Idag tipsade Jenny mig om denna, den är tydligen väldigt populär och finns att köpa på Nille, som är en norsk krimskramsbutik och priset ligger bara på 169kr. Perfekt. Du kan ha den som lekmatta, pussel för att lära siffor eller som förvaringsbox och det som är så bra är att det är sånt där ordentligt material, som vi alltid tränar på hos fysion och som är toppen för de små när de ska träna magläge, lära sig att ta sig upp och så småningom även fram. Både färgerna och materialet får högsta betyg av Lova och hon har redan kännt och smaskat lite på ettan. Mums.

12
Em - Mamma till Malva.

Åh, säljs de fortfarande? Vad roligt! Både jag och mina syskon hade sådana när vi var små :)

Tora - Viggos mamma

HAHA!

Sjukt, en sådan har jag också tänk köpa men jag hade för mycket att bära på sist ^^

Mette

Är den mjuk?! Är med på jakt efter en & ska till släktingarna i Norge sen!

Denize - Ensam morsa till E&E - Foto - Personligt

Haha, söt bild =)

Kajsa N

åh, hon är ju så charmig att man nästan dör! =>

Seema, Mamma till Elvira och Leon

En sån hade vi, men då jag inte va nöjd med den. så blev den undanlagd. så nu ligger den i en gaderob och skräpar istället ;) hehe.jag tyckte i alla fall, att den va svår å hålla ren. den drog åt sig damm, som bara den. så den får ett minus av mig. men sen kanske den är en sådan sak, som man inte kan ha ute hela tiden. måste kanske plockas isär då och då, eller när den är använd, för att inte samla damm. mm.. den går ju att dammsuga av, visst. men då kanske man får göra det ungefär 70 ggr om dagen ;) inte riktigt kanske. men nästan :) men men. det där är ju olika. hoppas ni blir nöjda med den i alla fall. och att den inte samlar lika mycket damm, för er :)Lägger in en påminelse till, om inlägget under "midsommardrömmar". hoppas du inte tycker jag är tjatig. men skulle va kul, om du svarade på den frågan i alla fall.. då jag tycker det är svårt att hitta bhåar, som passar en. och då kan det va bra, om man får ett tips av någon annan. som har bättre koll å så :) på vad som kan va bra å så. och vad som är bra, och inte kostar skjortan. och jaa.. hmms. du kanske inte alls förstår vad jag pratar om.. hehe. men du förstår nog bättre, om du läser vad jag skrivit i det inlägget då. "midsommardrömmar"kram på er i alla fall :)

ida - mamma till elliot 30/1 2011

Finns även på Biltema för 79 kronor :)

Julia

Jösses vilket sött baarn :D

martina- mamma till tre

Vi har en likadan men som någon ovan skrev så har vi plockat undan den då den blir lätt smutsig. Men annars är den väldigt bra, mjuk och lekvänlig för en bebis.

Madeleine - Mamma till Lova - Oslo

Ida: Tack för tipset! Biltema finns inte i Norge, men kanon för svenskarna som är på jakt efter en likadan :D

Evelinas mamma

Visst är de mattorna bra? :) Vi har också en sån hemma. När Evelina inte har byxor på sig, utan bara body, får hon så bra grepp med hjälp av den mattan. :)

Absolut kan vi gå på åpen barnehage, tror inte det spelar någon roll vart man bor eller vilken barnehage man går till. Vet dock inte om det finns överallt... Men trevligt var det. Det är sommaravslutning på den jag gick till, nästa vecka, så i så fall får det nog bli till hösten istället!? :)

Johanna - MyShoebox.se - Mamma till Charlie

Åh, en sån där skulle nog vara bra att ha!

Annonsera här »