Första stegen

Igår tog Lova sina första små vingliga steg utan att hålla i sig. Det kan nog inte räknas som de första riktiga stegen, för hon gick liksom inte medvetet rakt framåt, utan hon tog två steg lite halvsnett fram, lite mer av en slump tror jag, men ändå, det var försmak på något som kändes otroligt stort. Förmodligen något av det största man får uppleva utvecklingsmässigt. Åh, lilla skruttan, tänk att du om några månader ska springa runt här hemma. Det känns helt galet samtidigt som det känns otroligt häftigt. Idag kör vi repris av gårdagen. Lovas bästis plingar på dören alldeles strax. Vilken härlig vecka vi har, hoppas att ni har detsamma <3
25
Anna-mamma till Vincent

Underbart med dem första stegen! :) Va snabbt tiden gått! Men ändå har de små funnits för alltid eller hur?:) Kram

Svar: Det är verkligen så! Tiden går så snabbt, men tiden innan känns så himla långt bort. Så roligt att du frågade om hon gick bara någon minut innan jag skrev detta, hihi, kanske hade det lite på känn :D Kram kram!
Madeleine

Malin & Prinsessan

Åh lilla Lova vad vi blir stolta över dig här hemma!!! Jag saknar dig och vill krama och pussa på dig lika mycket som din mamma får göra varje dag <3

Hanna- Mamma till Alexander

Sötnosan! Vad duktigt av henne! Alltid så kul att se framstegen :)

Har du någon aning om varför mina kort blir lite gulaktiga? Dina blir mer normala liksom hehe.. Kan det ha att göra att det är ganska mörkt inomhus här? Kram

Sandra - mamma till Sebastian & Simon

Åh vad roligt för er! Det är verkligen ett stort ögonblick i både barnens och föräldrarnas liv.
Jag kommer aldrig glömma när min älsta tog sina första steg, blicken han gav mig är helt obeskrivlig.Han var väldigt sen med att gå och jag hade nästan gett upp hoppet haha! Nu kan jag knappt komma ihåg hur det var när han INTE gick.

Nu väntar vi med spänning på lillebrors första riktiga steg. Lika magiskt varje gång något nytt händer i deras utveckling.

Maria - med bebis i magen ☆

åh vad mysigt att hon börjat träna på att gå! :)

Nathalie

Har inte läst din blogg på ett tag nu men tänkte tillbaka på er och tog mig en kik och blev så förvånad över hur STOR Lova har blivit! Jättefin liten dotter du har! :)

Josefine - Mamma till Alva

åhh men gud, nu blev jag alldeles varm i hjärtat <3 duktiga Lovisen !

Hanna Z - Mamma till Elliot

Nähe! Åh Lovisen! Även om dom var omedvetna så har hon ju ändå tagit dom. Så innan du vet ordet av kommer hon springa omkring! Kanske redan till 1års-dagen? :) Lova (ja nu blev det ju faktiskt med L, haha) att du berättar så snart det händer nåt mer på den fronten. Gud vad spännande!! hihihi

Vet du då? Tror du inte jag var tvungen att ladda ner Santas Village eller? Nu är ju jag med helt fast! Det tog mig typ en halvtimme att skriva morgoninlägget bara för att jag spelade mellan bilderna laddades upp och så glömde jag liksom av mig, haha. Man behöver inte spara mellan på nåt sätt eller? Så inte allt försvnner om man bara stänger ner...?

Och jo, visst har du rätt i fotonen. Jag sorterar, raderar, lägger in i mappar, och sen ska det sparas på extern hårddisk, skrivas ut å CD och väljas ut kort som ska framkallas. Stoooooort projekt då vi inte framkallat nåt sen Elliot föddes.... Gaaaah!

Svar: Just det. Jag använde med Dust It förut, var alldeles beroende men tyckte som du att håret blev så äckligt av det. Och när jag köpte mitt torrschampo fick jag veta att dust it inte alls är bra för håret. Det innehåller plaster som liksom "förstör" håret. Oooooh!
Hanna Z - Mamma till Elliot

Linnéa

Hej:) Älskar din mysiga blogg och har följt den sedan du var gravid. Superduktig är du!
Nu har jag precis startat en egen blogg och tänkte fråga dig om man är tvungen att skriva vart bilderna kommer ifrån om man tar dem från tex. Google. Har sett att vissa gör det och andra inte, vet inte om man liksom är skyldig det eller ej. :)
Kramar till dig och lilla Lova.

Madde

oh Madeleine!! läser din blogg varenda dag flera gånger och du verkar så himla snäll och go, och framförallt glad! tack för en underbar intressant läsning :) kram Madde

Yasmine

Åh lilla sötnosen! Det värmer i hjärtat av och läsa det, nu när jag läser bloggen din typ tio gånger om dagen så känns det som jag känner dig på "låtsas":-)
Nu skall jag läsa inför examen som jag har imorn, och en person som har minne som en gullfisk så blir det lite krävande:-)

Tess

Duktiga Lova! Snart ska du se att hon springer som en toka :)

Malin Holst - resan genom livet

Går det inge bra för dig att skicka bilden vännen? :P

Jessica

Grattis till första stegen:) ser på ungkarskvinnan, stackars vad hon tjatar om Bentley. Kan dom inte bara visa vad han sa. Blir så irriterad!

Josefine

Så duktig hon är :) thihi

Anna-Ängeln Lova, Alvin och Lykkes mamma

Härligt, duktig hon är, det är nu du och din sambo får sätta er med en liten bit från varann och låta henne mellan er ^^ då får hon snart upp tekniken och ränner omkring och så tycker de ju att det är roligt att gå mellan mamma och pappa :-) Mina två tidigare har varit 14 månader resp c.a året då de börjat att gå.

Angelica - Mamma till Moa

Åh duktig lova!!

Pelle

Nu när hon börjar gå är det kanske för sent att försöka få tag i en sån här då? ;)

http://feber.se/pryl/art/229790/barnvagn_som_fller_ihop_sig_sj/

Lina

Åhh va duktig hon är. Även om de kändes omedvetna så va det ju ändå hennes första steg, och vem vet, hon kanske va väldigt medveten bara inte lyckades gå rakt. Snart springer hon runt där hemma :) Minns så väl Haileys första steg.... åhh va stort det kändes! Kram

Sara

Liam gjorde precis samma sak och någon vecka senare knallade han omkring :)
Galet sött! Puss på er

Lisa - Mamma till Alva och Noah

Grattis lilla Lovis!!!! PUSS!

Evelina - mamma till Lucas

lilla stora tjejen :)

Therese

Vad mysigt med de första små stegen!! Det är väldigt häftigt att de går för egen maskin men då är de inga bebisar mer. Jag tyckte det kändes så tydligt med Thelma att hon liksom blev en liten tjej istället för min lilla bebis ;) Sen hon började gå har allting skett i rasande fart. Hon lär sig så otroligt mycket nu och fort går det. Nu plockar hon skräp från golvet och går till sopkorgen för att slänga, och detta utan att vi lärt henne. Hon har helt enkelt bara snappat upp och sett ur vi gör. Hon härmar allt vi gör numer :-)
Önskar er en bra dag! Kram

Tora & Viggo

Duktiga lilla Lova! Det är verkligen stort med de första stegen och snabbt går det från att vara vingligt till att nästan springa fram! Nu blir det helt nya grejer att ha koll på och plocka undan ;)

Stooor applåd från mig o Viggolajnen!!

P&K

Malin

åå va underbart!!
Jag kommer ihåg Sveas första steg. Det var på öppna förskolan. Hon satt på huk, sen helt plötsligt reste hon sig bara upp och gick till mig. Jag blev helt chockad och tjoade till alla "SÅÅÅÅG NII ELLER??!!" haha.
Det var på hennes 1-årsdag dessutom :) Kommer jag aldrig glömma, känns som det var igår. Och nästa gång fyller hon FYRA. Vad hände där liksom??
Och nu är jag välsignad med Olle, och får uppleva allt detta igen. Så lyckligt :)

Annonsera här »