Sommarkänslor

Sitter ute och njuter i underbart solsken och värme som nästan känns som sommarvärme. Vilken lyx det är att få sån här värme såhär års, som en extra smak av sommaren vi just lämnat bakom oss. Det går förbi folk i bara t-shirt och linne, trots att klockan snart är fem och själv höll jag på att smälta bort i min tunna tröja förut. Underbart. Köpte med mig en ny Bonaqua på vägen hem från gammelmormor förresten. Jordgubb och rabarer, den är verkligen ljuvlig. Testa om ni inte redan gjort det. Sommarkramar från oss och glad fredag.
7

Rosa

Nu är vi iväg på dagens äventyr. Eventuellt lite shopping och ett besök hos gammelmormor. Måste visa vilken rosa liten tjej det är jag drar runt på om dagen. Skorna kommer från Crocs, jackan från PoP, mössan från Gangstar och pricken över i´t är ju den där nappen som liksom binder ihop allt det rosa, haha. Sötnos. För övrigt så älskar jag vår resevagn, så otroligt smidig - lättkörd, rejäl, fullt liggläge, stor sufflett och fälls ihop genom att bara dra upp ett handtag, då den blir platt och liten. Perfekt när man reser ensam och bara har en hand över. Babyjogger City Mini är namnet på den.
Babyjogger City Mini - Crocs - Gangstar - PoP
9

Hemmaträning?

Denna helgen kickade jag igång med ett träningspass här hemma. Härligt. The Biggest Looser fick agera tränare och det var faktiskt grymt jobbigt. Både jag och Micke har länge funderat på att säga upp medlemskapen hos SATS, vi betalar nästan 1200kr varje månad för oss två och tränar kanske en eller två gånger. Det vill säga att varje träningstillfälle är galet dyr, samtidigt som man inte vill säga upp det eftersom att det känns som att man då säger till kroppen att det är "okej" att inte träna eller röra på sig ordentligt, mer än promenader då, men nu tror jag kanske att jag kan ha hittat en ersättare som är betydligt snällare mot plånboken - iallafall under mammaledigheten. Funderar på Zumba också. Eller rekommenderar ni något annat? Jag vill ha både styrka och kondition, så tipsa gärna om ni testat olika och har koll. Vi har både Xbox/Kinect och Wii, men jag tycker att Wii-fit är lite bökigt med den där plattan. Nej, nu ska jag hoppa in i en dusch och göra mig iordning, sen ska vi ned mot Lindex en snabbis för att kika på den där koftan jag tipsade om för ett tag sedan, minns ni den? Vet att ni var många som föll pladask, tillsammans med mig. Om ni inte minns vilken jag menar så får ni eventuellt kika in här lite senare, är den lika fin i verkligheten som på bild så blir det definitivt ett köp.
20
Annonsera här »