Rosa

Nu är vi iväg på dagens äventyr. Eventuellt lite shopping och ett besök hos gammelmormor. Måste visa vilken rosa liten tjej det är jag drar runt på om dagen. Skorna kommer från Crocs, jackan från PoP, mössan från Gangstar och pricken över i´t är ju den där nappen som liksom binder ihop allt det rosa, haha. Sötnos. För övrigt så älskar jag vår resevagn, så otroligt smidig - lättkörd, rejäl, fullt liggläge, stor sufflett och fälls ihop genom att bara dra upp ett handtag, då den blir platt och liten. Perfekt när man reser ensam och bara har en hand över. Babyjogger City Mini är namnet på den.
Babyjogger City Mini - Crocs - Gangstar - PoP
9
michaela med bebis

hon är å tjusig i allt rosa ;)
tycker du det fungerar bra att ha lova framåt? har tänkt fråga det förut och kan ju passa på nu när du tog upp vagnen ;) jag vill så gärna ha tiger mot mig men känner mig ändå lite sugen på denna vagn (denna och en annan står det mellan isf)..den verkar ju vara å smidig och lättkörd. många har den som "huvudvagn" ockå har jag förstått, så det borde ju betyda att den är bra!
kram.

Svar: Det funkar superbra! Personligen hade jag inte velat ha så "alltid" eftersom att jag tycker att det är mysigt att kunna ha ögonkontakt och gå och prata under promenaden, men då och då gör det absolut ingenting och som resevagn är den verkligen perfekt - kunde inte bett om mer (jo, lite mer fjädring (är van vid Emmaljungan som har galet mycket) och kanske justerbart handtag, men som sagt, det är en resevagn) :D Kramar
Madeleine

Anna mamma till Odd

verkar va en bra vagn det där funderar själv på att skaffa en ny och nu måste jag ju kolla på en sån där;)

Hanna- Mamma till Alexander

Hihi man kan inte missa att hon är en flicka ;) hihi sötnosan!

Emma - Mamma till Harry

Haha ska jag bli ruinerad måste ju någon annan bli det också ;) Deras killkläder är helt underbara också! Och när vi var på en homepartyvisning igår och hon visade alla kläderna för liten tjej så blev jag helt ÅÅÅÅÅÅH. Det skrek madde om dom också. Haha. De har tex en vanlig body som är jättefin, men ärmarna är typ puffärmar och ser jättefina ut. och maaassa fina tunikor och blabla.. På killkläderna var det svårt att bestämma sig för vilka saker man inte skulle köpa för man ville ha det mesta haha.

Kändes som jättebra kvalitet och mycket är ekologiskt och som du säger, priserna är inte alls så farliga. De är inte alls i klass med PoP utan bara lite dyrare än de andra vanliga kedjorna. Haha.

Hoppas allt är bra :) Kram

Tora & Viggo

Vi kollade också på den, supersmidig verkligen!
Ville dock inte lägga så mycket pengar på en extravagn men man skulle ju lätt klara sig med bara den, fram till vintern iaf. :) Hoppas att ni njuter hemma och fy fan vilket väder, helt underbart idag även här på västkusten.

Kramar från en trött mamacita

Evelina - mamma till Lucas

sötfisen :) jag tycker jackan ser så fin ut! Härlig färg!

Caroline och Juni

Hihi ibland kan jag nästan ha lite dåligt samvete för att jag klär Juni i så mycket rosa! Men det är ju världens finaste färg!

Vi ska också köpa just den resevagnen, med antingen tre eller fyra hjul. Bra att höra att ni är nöjda med den :)

Ha det så bra i Sverige!! Kram

Svar: Eller hur, samma här! Får ofta höra något om det men äsch då, jag tycker att det är fint/finast så då blir det att jag köper mycket rosa, vitt och ljust :) Kramar
Madeleine

camila

klä av dåmm där bäbisarna helt naken fisa helt
så att dåmm blir helt klä lös
från upp till tå´
så ska dåmm vara
hela livet
från nu tills dåmm dör
ska dåmm vara så
och det är sant och allvar
såmm jag säger till er

camila

klä av dåmm där bäbisarna helt naken fisa helt
så att dåmm blir helt klä lös
från upp till tå
så ska dåmm vara
hela livet
från nu tills dåmm dör
ska dåmm vara då
och det är sant och allvar
såmm jag säger till er

Annonsera här »