Valborgsmässoafton

Jag hade nästan glömt att det var valborgsmässoafton idag, det firas nämligen inte i Norge. Sista kvällen med familjen här, det blir årspremiär av jordgubbar om en liten stund, de är riktigt söta och goda, sedan smiter vi iväg på tu man hand.

Hoppas att ni alla har en mysig kväll med nära och kära, att ni äter lite extra gott, kanske tittar på någon brasa och ser vackra ljuslyktor istället för raketer.

Norge - Sverige - Valborgsmässoafton. Sankt Hans
7

SomrigaÖverdelar

Är det något jag alltid hittar när jag kikar i butiker så är det söta och somriga överdelar. Det finns så galet mycket fint. Här under är några av mina favoriter från Lindex just nu. Den blåblommiga är den jag provade här om dagen. Så fin.

Blommigt - Lindex - Sommar - Spets - Toppar - Överdelar
3

Halvmåndag

Tjingling måndagsmorgon. Är ni tillbaka i jobb idag eller har ni tagit ledigt? För visst är inte måndagen någon röd dag i Sverige heller? Här är det halvmåndag idag. Eller, det är måndag, såklart, och jobb på min kära i några timmar, men sedan knackar minihelg på dörren och ledighet väntar i morgon igen. Så härligt med extra tid tillsammans under veckodagarna. Vi ska alldeles strax gå ned till hotellet för att möta upp farmor och faster, jag och lillan. De har sovit där inatt och ska snart njuta av hotellfrukost som vi ska ansluta oss till. Ikväll är det min och Mickes tur att sova ihop igen. Mys. Vanligtvis brukar vi alltid ha familjen hos oss, men det blev lite ändring i planerna, så vi passar på att utnyttja rummet iallafall. Nej, dags att sätta fart här. Stora kramar till er.

Utsikten från vårt fönster, Oslofjorden på håll.

Nydalen - Radisson BLU - Utsikt
12
Annonsera här »