Helgkramar

Just inkommen från en skön kvällspromemad i solen som var påväg ned bakom husen. Bara korta svängen då batterierna var på väg att ta slut men ändå, så himla härligt. Nu har jag lutat mig tillbaka i soffan och välkomnar helgen med snacks framför tvn. Micke skulle ju varit iväg ikväll egentligen men det blev inställt så jag har bästa sällskapet trots allt.

20120831-203026.jpg
Glada helgkramar från oss!
7

Bloggvänner

Idag har både jag och Lova fått paket i posten från världens sötaste Nilla. När jag skrev att jag hade svårt att få tag på färgbomben i min nyans gick hon och kikade åt mig och skickade två stycken hit till Oslo, och skickade med finaste stickade lilla västen till Lovisen, åh, så gulligt! Tack snälla, igen!

Finaste ryggen med stor krage och blomma

Det allra bästa med att blogga är alla fina band jag bundit med många av er. Alla vänner man träffat och lärt känna och alla er jag pratar med flera gånger per vecka genom kommentarer, många av er jag kallar vänner. Ni är så härliga, allihopa. Men kanske allra mest Nilla just nu, hälsar Lovis som har kasta-omkring-papper-krig i hela hemmet, haha!

KRAM

12

Orättvist...

Den skira blusen finns hos Vero Moda och kommer i denna puderrosa färg och i en åt det benvita hållet. Igår matchat med smala byxor och klackar på möte.

Visst skrev jag att jag var hos tandläkaren i onsdags? Det var jag iallafall, världens tråkigaste ställe att besöka och ett ställe jag placerat många tusenlappar på. Det spelar ingen roll hur mycket jag borstar och flussar och trådar och allt-vad-man-nu-kan-göra, inte dricker dricka och nja, okej, godis äter jag ju, men ändå. Har alltid minst något hål och hålen går snabbt så några rotfyllningar har jag också hunnit med i en ålder av 24 år. Önskar SÅ att tandläkarvård var "gratis" så som sjukvård, tycker att det känns så orättvist att vissa som fuskar med allt och dricker liter av cola varje dag inte alls behöver springa där såhär ofta, flera gånger per år, men ja, man kan väl inte få allt.

I alla fall, idag ska jag dit igen, lagning står på schemat. Så jag har redan sparkat igång dagen med spotify och ska studsa in i en dusch strax. Så härligt att det är fredag och helg idag. Ska ni göra något speciellt? Här är det ladies night på oss damer här hemma ikväll och sen ska vi bara utnyttja härliga vädret som lovats, jippiii, ett besök på bondgården någon av dagarna kanske?

Nu ska jag ringa Jenny som jag saknar så, visst vill ni också att hon börjar blogga igen? Hon är på G så jag ska sparka henne lite i baken, hihi.

13
Annonsera här »