Bloggvänner

Idag har både jag och Lova fått paket i posten från världens sötaste Nilla. När jag skrev att jag hade svårt att få tag på färgbomben i min nyans gick hon och kikade åt mig och skickade två stycken hit till Oslo, och skickade med finaste stickade lilla västen till Lovisen, åh, så gulligt! Tack snälla, igen!

Finaste ryggen med stor krage och blomma

Det allra bästa med att blogga är alla fina band jag bundit med många av er. Alla vänner man träffat och lärt känna och alla er jag pratar med flera gånger per vecka genom kommentarer, många av er jag kallar vänner. Ni är så härliga, allihopa. Men kanske allra mest Nilla just nu, hälsar Lovis som har kasta-omkring-papper-krig i hela hemmet, haha!

KRAM

12
Charlotte

Men så fin västen va, har hon köpt den eller gjort den själv???

Svar: Köpt, finns hos H&M :D Kram!
Madeleine

Johanna

Åh vilken underbar väst!

Caroline

Så söt hon är lilla Lova :) Trevlig helg!

Malin S

Så gulligt :)

Nena: Foto - DIY - Inredning

Jättefin väst och ja, visst är det härligt med alla band man knyter :)

Lena

Åh, vilken fin väst Lova fick. Så roligt att leka med papper :DKram

Maria ~liten i magen~

Vilken härlig blogg, ska absolut börja följa den :) Själv är jag en 26-åring som bor i Stockholm och väntar bebis i jan/feb. Kram!

Svar: Men så roligt att du hittat hit! Och massa grattis till bebis i magen, vilken fantastisk resa som väntar er <3 :D Kramar!
Madeleine

Mrs Moet

Så söt hon är i sina tofsar och västen var riktigt fin.

Jag håller med dig gällande bloggvänner, den absolut största behållningen med att ha en blogg:)TACK för dina uppmuntrande ord till mig ❤Kram Åsa

Annika

Åh så rart av dig! Kram

Caroline

Åh, vilken härlig väst! Så fin!! Det lilla charmtrollet klär verkligen i allt <3Hoppas ni har en mysig helg :-)Kramar!! <3

/Caroline

Svar: Gullig du är!! <3 Mysig kväll önskar jag er! Kramar
Madeleine

Nilla :)

Ni är underbara <3 <3 <3

Svar: <3
Madeleine

Evelina - mamma till Lucas

Håller med dig att på så sätt så är bloggvärlden fantastisk :) tänk va man ger o tar från varandra :) urhäftigt o alla man lära känna... de känns som att man känner så många av er trots att man aldrig träffats! Häftigt är de iaf.Goa Nilla, klart vi tycker bäst om henne just nu ;) hihi.. sötaste västen till fina Lova!

Annonsera här »