Helgkramar

Just inkommen från en skön kvällspromemad i solen som var påväg ned bakom husen. Bara korta svängen då batterierna var på väg att ta slut men ändå, så himla härligt. Nu har jag lutat mig tillbaka i soffan och välkomnar helgen med snacks framför tvn. Micke skulle ju varit iväg ikväll egentligen men det blev inställt så jag har bästa sällskapet trots allt.

20120831-203026.jpg
Glada helgkramar från oss!
7
Alva

hej!Har en fråga, gör du blogg headrar? Skulle behöva en och såg att du gjort en åt jenny! Hur mycket skulle det kosta och kan du göra?

Svar: Nja, nej jag gör egentligen inte det utan har bara hjälp Jenny för att hon är en nära vän, men kanske kan fundera på det, maila mig i så fall! :)
Madeleine

Malin S

Det är ju så skönt att få komma ut en liten tur varje dag iallafall! Gör faktiskt väldigt mycket. Nää, nu ska jag lägga nr telefonen ett tag och fortsätta packa upp alla kläder :)

Såå skön bild förresten på lilla trollet! Trevlig fredagskväll!

Svar: JA, jag MÅSTE bli bättre på att komma ut varje dag, åtminstone varannan ordentligt med svett och hela faderullan! haha :DKram
Madeleine

Nena: Foto - DIY - Inredning

Mys :) önskar jag hade min älskling här också, men jag njuter av familjen som sällskap istället :)

Johanna - Life by Me

Underbar bild, så mycket känsla i den :)Din domän funkar fortfarande inte för mig, så nu börjar jag fundera om det är något med min dator/webläsare som är trögt...:/ Måste kanske rensa cookies eller nåt? Ska avvakta någon dag till i alla fall...

Svar: Åh så trist!! Har du provat uppdatera med F5? Ibland behövs det tryckas ned ctrl samtidigt för att rensa helt :/

Kramar
Madeleine

Amanda

Men guuud!! Är det där Lova?! Det är helt sjukt hur fort hon växer isåfall!

Jag har förresten höstlov den 29 oktober - 2 november ifall jag ska ta mig en tripp till Oslo nån utav dom dagarna? :D Kramis

Svar: Hahah ja, galet snabbt!! :D Jag kom ju på att jag börjar jobba nu snart så jag kommer ju jobba på veckorna och eftersom att det är helt nytt jobb vet jag inte om jag får/kan ta ledigt, men det kanske inte gör något? Du får känna själv :DKram <3
Madeleine

Zarah - mamma till två små och matte till mops

Bara man tar sig ut är det alldeles underbart. Speciellt morgnar och kvällar. Ddn kyliga luften är fantastisk! Kramar

Svar: Åh, morgnar är inte så mycket för mig med kvällarna är underbara! :D Kramar
Madeleine

Misssafes

Sports wagering in Colombia how to win by wagering on football in Colombia?

Like other Latin Americans, Colombians love to wager on football. In spite of the fact that they likewise have other most loved winning techniques, for example, club games, the ruler of sports consistently positions first in all the rankings.

The most beneficial approach to begin soccer sports wagering in Colombia is to investigate various sites and versatile applications.


bookmakers in colombia

Annonsera här »