Gott NyttÅr!

Misstänker att de flesta av er inte kikar in här så mycket senare detta år, så jag passar på att skicka över en stor, stor, stor nyårskram till allihop. Tusen tack för det här året och jag gläder mig så till allt som komma skall under 2013. Ni är bäst, är så glad i er, allihop.

Trevlig kväll!

9

Morgonmys

Idag låg vi länge, länge inne i sängen efter att vi vaknat, jag och min lilla, och bara var. Lova har blivit en riktig liten mysis som hela tiden vill "ge kos" och berättar att man är så gosig och söt och ska klappa på kinden och vara nära med ansiktet. Det är så sött, jag blir alldeles svag, så säger hon att mamma blir så glad då, haha, kanske hon har hittat sina metoder? Perfekt andra vägen också i och för sig för hon vet att mamma blir så glad när hon smakar på maten och gör det allt oftare, lilla matvägraren, så win-win.

Nu har vi förflyttat oss ut i vardagsrummet och ska sätta lite fart på dagen här strax. Vi är såna segisar när vi är lediga, älskar att ta förmiddagen med ro. Key Lime Pie får bli efterrätt ikväll, det är så himla gott, fräscht och lättlagat, men det ska stå en stund så tänkte göra i ordning den nu snart, innan vi får besök. Hur ska ni fira nyår? Här blir det enkelt med trerätters och så förhoppningsvis lite spaning på raketer, eller allra helst ljuslyktor som är så vackert, här hemifrån sen vid tolvslaget. Mys.

Tjingeling på en stund!

11

MamaNews

Fina mammanyheter från H&M som jag måste kika närmare på. Åh vad roligt det är med alla vårnyheter som börjar titta in i butiker och webshoppar redan nu. Dags att börja fylla på i lillebrors garderob på riktigt också, och inreda bebisrum som just nu blivit gästrum, ih så mysigt det ska bli.

Nu blir det eftermiddagsfika här på farmor & fasters hemlagade bullar och kakor. Mmm. Gud vad vi äter förresten, jag hinner inte ens äta upp en måltid innan jag börjar fråga vad vi ska äta härnäst, Micke blir tokig ibland, haha, men jag älskar mat och gottis, det är nog en av mina passioner här i livet och jag skulle aldrig klara att inte få njuta av det jag har lust på, till en rimlig gräns såklart!

14
Annonsera här »