Vadär detta?

Tänkte jag fråga er, men efter lite googlande kom jag fram till att det nog måste vara babyspenat, visst kan det stämma? Jag är en riktig salladsperson, kanske inte sallad som mat, men sallad till maten. En måltid känns för mig inte riktigt komplett om jag inte får några salladsblad, några gurkbitar eller så till. Ruccola är en favvis, men Micke köpte en blandning med Baby Leafs för några dagar sedan och nu är det denna som gäller. Så gott. Kan äta hela påsen, speciellt dessa små rackare.

Vad gillar ni för sallad till maten? Äter ni sallad?

24

Inga ursäkter, jag är redo!

Hela hösten och vintern har jag tänkt, och sagt, att "till våren, då ska jag ta tag i träningen". Asfalten har tittat fram under snön som legat som ett täcke över staden de senaste månaderna. Solen skiner. Ipoden är laddad. Träningsskorna sitter på fötterna. Nu finns det banne mig inga ursäkter längre. Dags att ta sig ut på årets första powerwalk, efterföljt av lite styrka här hemma. Oh, det ska bli riktigt härligt. Har du möjlighet, ge dig ut du också, det gör så gott för kropp och själ!

Tusentals av peppkramar från mig!

17

Kul kampanj!

Idag firar Nelly skottdagen genom att lägga upp nya erbjudanden varje timme, fram till klockan åtta ikväll. Älskar sånt här. Erbjudanden, reor, att fynda. Ja, vem gör inte det i och för sig? Haha. Oavsett om man köper eller inte är det som att jag känner att jag måste titta in, ifall att, så att jag inte missar något. Säkert därför jag är så Campadreberoende, trots att jag sällan handlar. Det stillar shoppingsuget på något konstigt sätt, tror jag, haha.

Hoppas att kalaserbjudanden på vårkläder dyker upp under dagen, stort behov hos hela familjen!

3
Annonsera här »