Romantiskt

Efter en härlig dag med fart och fläkt har jag nu hoppat i pyjamas och krupit upp i famnen på min kära. Väldigt trött, så jag planerar en tidig kväll, som oftast den senaste tiden. Så skönt. Snubblade över dessa underbara ljuslyktor igår, visst är de fina? Jag älskar ljuslyktor av olika slag och hittar alltid så många vackra. Den enkla och romantiska stilen, gärna med kronor, är favoriten. Så fint och dessa får gärna flytta in i samlingen. Med koden 255823 får man just nu 50% på valfri vara dessutom. Och för er som frågat om vårt frukt-/kakfat, så finns det här. Rekommenderar det starkt. Godnattkram, finingar.
50% - Ellos - Fruktfat - Krona - Ljuslykta - Rabattkod - Romantiskt - Våningsfat
17

Vinterdejtande

Tittut i den gråa och kyliga tisdagsmorgonen! Är det dags för vintern att komma nu, tro? Lite sent kan jag tycka, vi vill ju ha vår, inte tio minusgrader och tråkig himmel. Längtar efter sol som värmer våra kinder, bar mark att promenera på och så småningom picknick i det gröna gräset.

Idag står trevligt dejtande på schemat. Om en stund kommer Jenny & Allice hit på förmiddagslek och lunch. Sedan blir det promenad och åkande mot badhuset där vi även möter upp Annicka & Evelina, för en eftermiddag i varma bassänger. Glädjer mig.

Hoppas att ni får en fin dag ♥

19

Stor eller liten?

Undrar just vem som tycker att det är roligast? Den som assisterar med klossar och river byggen, eller den som bygger upp och tjoar "nej, nej, nej, vänta liiiiite, mamma ska bara..."

Haha, ganska jämnt där, tror jag!

Bygga - Duplo - Lego
20
Annonsera här »