Romantiskt

Efter en härlig dag med fart och fläkt har jag nu hoppat i pyjamas och krupit upp i famnen på min kära. Väldigt trött, så jag planerar en tidig kväll, som oftast den senaste tiden. Så skönt. Snubblade över dessa underbara ljuslyktor igår, visst är de fina? Jag älskar ljuslyktor av olika slag och hittar alltid så många vackra. Den enkla och romantiska stilen, gärna med kronor, är favoriten. Så fint och dessa får gärna flytta in i samlingen. Med koden 255823 får man just nu 50% på valfri vara dessutom. Och för er som frågat om vårt frukt-/kakfat, så finns det här. Rekommenderar det starkt. Godnattkram, finingar.
50% - Ellos - Fruktfat - Krona - Ljuslykta - Rabattkod - Romantiskt - Våningsfat
17
Malin

Åhhhhh, precis sådana där har jag letat efter länge men inte funnit. Måste in och kika med detsamma :D
Tack gumman!

Svar: Påminner om den silvriga vi har (som jag vet att du är förtjust i också) - men finare då den är vit, hihi! Kanske kan köpa till Micke i födelsedagspresent? Då blir han nog glad... ;D

Puss!
Madeleine

Lilla Elin [drömmen om ett barn]

Hejsan!
Kika gärna in i min ny startade blogg. Kommer att skriva om min dröm att få ett barn samt lite inredning. :) kramar

Hanna Z

Kak/fruktfatet ska nog få flytta in i vårat nya kök, hihi

Sandra

De är så fina!!

Josefine

Haha ja Malin köp de åt honom :)

Svar: Haha, det är nu det ska finnas en gillaknapp ;)
Malin

Cherie Mårtensson - Mamma till Emma

Så fina, vi har något liknande fast grå här hemma :D

Hanna - med Mini i magen

Frukt/kakfatet har vi också hemma :) Så fint!

Lisa - mamma til Felicia

Åhh så fine! Vi har jo kjøpt hus og har dermed en unnskyldning til å kjøpe masse nytt;) men jeg finner dem ikke på ellos.no? :/

.sandra

Har kikat på dessa fleeeera gånger, men än har det inte blivit något köp. Har inte riktigt plats heller, tyvärr..

Kram

Louise

En precis sådan krona har jag! Köpte den 2008 och dekorerat "fatet" med genomskinliga glasstenar, vita större stenar, en ängel i gips och ett halvstort blockljus med doft av nytvättad bomull. På kronans ena böj har jag även satt fast en vit fjäril :) Om Maddsen vill så kan jag bifoga en bild till dig på min design om de låter som något för dig :) Det är riktigt fint och låter som MASSA SAKER men de ser riktigt mysigt ut :)

Sarasdiary

Men samma här. Älskar ljuslyktor och man kan ju inte ha för många, right ? ;-)

Elin

Alla vet vad kärlek vid första ögonkastet innebär. Jag fick ett sånt "moment in my life" just nu när jag såg dessa fantastiskt söta (bonus att dom är vita), ljuslyktorna. Dom ska flytta in i mitt sovrum bums, hihi :)

Tora & Viggo

haha GE DIG NU! Jag satt och kollade på den lyktan igår och vill sååå gärna ha den! Älskar kronor. För mycket kanske. ;)

Emma -Mamma till Kira

De är så fina :) Klickade hem dom samtidigt som kakfatet.

Madde

Har du varit och tokshoppat i Ullared nån gång, googla på gekas. Där finns bl.a. Sånna ljuskronor och mkt mkt mer att fynda. Shoppingtokarnas mecka:))

♥ Camilla

Åh kronor är så otroligt fina! ^^, Fixade nyligen i fönstret i sovrummet och tyckte att det gapade lite för tomt och en sådan där skulle passa perfekt på fönsterbrädan :) Älskar vit/lantlig inredning ^^,

Hanna

Vad fina de är!

Annonsera här »