Höstnytt

Kanske inte de mest barnehagevänliga koftorna, men jag kunde inte låta bli, så himla fina. Understa är i och för sig toppen över de allra flesta plagg som mellanlag mellan undertröja och jacka i höst och vinter. Och översta önskar jag fanns i min storlek också.

Båda är från Zara och var lite av det som fick följa med hem idag. Påfyllning var ordentligt behövlig då vi knappt köpt några kläder alls senaste tiden mer än det farmor hade med i våras. Extra roligt att få fylla på nu som det börjat läggas upp höstnyheter i hyllorna också.

Nu ska jag iväg på jeansprovning för sjuhundrafemtioelfte gången. Butiksbiträdena på Carlings har nog snart tröttnat på mig och mina "nje" när jag får på mig nya par, men skam den som ger sig, kanske de fått in massa höstnytt de också nu!

Baby - Barn - Höst - Knit - Knitwear - Kofta - Zara - stickat
10

It's a must

Tycker så mycket om Lindex knoppar med text till, har ni samma i Sverige? Denna hamnade på it's a must och fick följa med hem. 20120731-143418.jpg Så fin dragkedja längst hela ryggen, pricken över i't. 20120731-143625.jpg Handlat massa till L också, kan visa om ni vill. Nu blir det sen minilunch i skuggan någonstans, puh så varmt det blev i jeans.
9

Fjällräven Kånken Mini

Just ja, jag har ju missat att visa er Lovas dagisryggsäck, som jag lovade att göra. Tror kanske att ni skymtade den när vi var påväg hem från Sundsvall, en rosa Kånken Mini från Fjällräven. Så galet fin. Tusen tack igen, farfar. Lova är extra glad över att det är en "kisse" på, hihi.

Dagens planer är att ta en tur ned till city för att träffa Malin. Skulle egentligen varit på gång redan, tror jag, men sista morgonen tillsammans med lugn och ro måste ju tas vara på, så vi har kikat på Teletubbies och ätit frukost i soffan, nattat alla gosedjur som var trötta och läst böcker. Mysigt. Nej, dags att sätta fart här.

Önskar er en strålande dag.

Dagisryggräck - Fjällräven - Kånken - Mini - Minikånken - Ryggsäck
8
Annonsera här »