Hej Norrland!

Nejmen hej på er, kikar in sent idag efter lång sovmorgon och komma-i-ordning-förmiddag. Resan igår gick jättebra men vi kom inte i säng förrän klockan tre inatt, både stora och små, så det var skönt med slow start på dagen medan det regnade och var grått utanför fönstret. Efter regn kommer solsken, så nu har jag hoppat i träningskläder och ska ut och gå med faster Ida.

Lördagskramar till er!

10

In the Air

Wifi uppe i luften med Norwegian. Lyxigt och väldigt nytt då de är de enda som erbjuder det, men ska erkänna att det känns lite småläskigt, haha. Antar och hoppas dock att de har läget under kontroll. Stockholm om en halvtimme eller så, hej på er alla som är där. 20120629-210639.jpg 20120629-210832.jpg 20120629-210913.jpg
9

Redo

Myser runt i stickad tröja och småpackar det sista medan regnet faller utanför fönstret. Har fixat naglar och sommarpiffat mig själv så nu är jag redo för semester. Åker inte förrän Micke slutat jobbet, men det blir en ganska lång resdag trots allt då vi inte är framme i Sundsvall förrän inatt. Flyg till Stockholm och sedan är svärisarna så snälla och hämtar upp oss så vi bilar sista biten. Hörs säkert igen innan vi är framme.

Bamsekramar!

13
Annonsera här »