Ljuvliga Lördag

Soliga helgdagar är det bästa jag vet. Familjetid med ögon för varandra, nära och kära. Jag glädjs åt de små tingen i livet, men det går även andra vägen, på gott och ont. Ibland kanske jag kan uppfattas som tråkig, men det är bara sån jag är, eller sån jag blivit och jag trivs så bra i min egen tillvaro, med mina närmste, min familj. Dagen har varit toppen. Det blåste iskalla vindar när vi begav oss hemifrån, men lite lunch och dans nere på bryggan gjorde sitt och när vi kom in till centrum igen var det riktigt härligt. Det blev en heldag utan måsten eller borden, och nu är vi ganska nyligen hemkomna. Fröken ska sova och vi ska äta ost och kex. Trevlig kväll, mina vänner.
5

Family of Three20120331-142701.jpg Vi är på jackjakt till pappan i familjen. Lillan har dansat och dansat till Kaptein Sabeltann. Dessutom har jag fått så GLADA nyheter. Puss!
12

Dyreparken

God morgon solstrålar. Om en liten stund ska vi åka iväg på familjeäventyr. Dyreparken från Kristiansand har intagit Bryggan, så vi ska ned och hälsa på Kaptein Sabeltann och alla andra trevliga figurer. Osäker på om det är några djur med, säkert inte, så Lova är kanske lite för liten egentligen men det är mysigt att hitta på någonting och det lär vara massa barn där, så fröken kommer nog trivas som fisken i vattnet.

Ska någon av er dit? I så fall kanske vi ses!

Lördagskramar

Aker Brygge - Dyreparken - Kaptein Sabeltann - Kristiansand
11
Annonsera här »