Turquoise

Casual friday med Boob från topp till tå. Tröjan är en av de jag pratade om som funkar lika fint till gravidmage som till amning sen. Det är en lucka under bysten som du bara fäller upp, fleecefodrad dessutom för att minimera risken för mjölkstockning. Galet skön och jag är älskar färgen, kanske ännu mer nu som jag är brunhårig, så snygg.

Två stora tummar upp när livslägden på mammaplaggen är längre, när de gör dom så att man kan ha dom även efter förlossningen sen och slipper köpa en ny "mellangarderob" innan kilona är borta och under amning.

Någon som har middagstips att bjuda på förresten? Annars blir det säkert samma gamla vanliga hos oss, hemmagjord pizza med massa mozzarella och salami, det är nog vår typiska fredagsrätt istället för tacos. Mini säger hej från magen också, hihi, han har sparkat massa senaste dagarna. Underbart.

Ta hand om er!

24

Födelsedagspresent&Julklapp

Ja, då har vi bestämt oss, det får bli en coolt barnkök med lite tillbehör från KidKraft till Lova i födelsedagspresent & julklapp. Damens mormor är med och delar också så att priset inte blir så högt. Åh, det är så fint, det finns så himla mycket olika saker att köpa till, både från deras eget märke och andra, men på sidan jag beställde köket var det väldigt lite tillbehör så det fick bli ett sett med te och rostat bröd.

Vet att ni är en del nära och kära som tittar in och som undrar vad damen önskar sig, kanske detta kan vara en idé? Grytor, frukter, glassen här över som jag bara vill äta upp, haha, och sånt småplock. Sedan har hon önskat Kaptein Sabeltann film, flygplan, traktorer, lera- & målargrejer, pyssel och sånt också, av oss och våra närmaste som är som familj och som blir de vi har kalas med. Åh, det kommer bli mys. Tänk att hon blir två år om bara ett par veckor. Lilla tjejen som börjar bli så stor...

Barnkök - Julklapp - KidKraft - Kök - Tillbehör - Tips - Vit
16

Inspiration

Lite tillpiffad idag, med lockar och allt. Det är så härligt efter flytten för jag har fått så mycket inspiration till det mesta, allt känns så nytt och kul, annorlunda på något vis, även sånt som är precis likadant som innan men det känns bara så härligt inombords. Kroppen sätter stop för alldeles för mycket tyvärr, saknar alla vardagliga ting och önskar så att jag även hade klarat att kika i inredningsbutiker och göra fint här hemma, men små myrsteg så kanske vi är där snart? Den som väntar på något gott...

Jeans - H&M mama / Linne - Gina Tricot / Kofta - Odd Molly

Nu väntar jag på mina två, ska möta upp de här utanför för en nypa luft och sen ska vi ned i källaren och hämta advetspynt, julsaker och sånt. Oh så mysigt att få upp det. I denna familj satsar vi på jul hela december för när annandagen är kommen önskar vi mest att kasta ut den, så bättre att njuta innan. Granen ska vi dock vänta ett par veckor med, men snaaart, första året vi får plats med riktig gran!

19
Annonsera här »