Födelsedagspresent&Julklapp

Ja, då har vi bestämt oss, det får bli en coolt barnkök med lite tillbehör från KidKraft till Lova i födelsedagspresent & julklapp. Damens mormor är med och delar också så att priset inte blir så högt. Åh, det är så fint, det finns så himla mycket olika saker att köpa till, både från deras eget märke och andra, men på sidan jag beställde köket var det väldigt lite tillbehör så det fick bli ett sett med te och rostat bröd.

Vet att ni är en del nära och kära som tittar in och som undrar vad damen önskar sig, kanske detta kan vara en idé? Grytor, frukter, glassen här över som jag bara vill äta upp, haha, och sånt småplock. Sedan har hon önskat Kaptein Sabeltann film, flygplan, traktorer, lera- & målargrejer, pyssel och sånt också, av oss och våra närmaste som är som familj och som blir de vi har kalas med. Åh, det kommer bli mys. Tänk att hon blir två år om bara ett par veckor. Lilla tjejen som börjar bli så stor...

Barnkök - Julklapp - KidKraft - Kök - Tillbehör - Tips - Vit
16
Malins Blogg | Mamma Träning Mode

Åhhhhh vad jag önskar att vi hade plats för det där köket någonstans här hemma. Jolie älskar sånt där! Tror visst vi får ta en Oslotur så Jolie kan komma hem och leka hos Lova, hihi ;)Puss gumman!

Svar: Hihi åhh, hur fantastiskt hade inte det varit då?! Satsar på det så småningom... ;DPuss <3
Madeleine

carro

Åh visst är det kul med presenter. Min kille blir 2 år på tisdag. Vi har köpt en tråtågbana och tillbehör till ett kök. Lite kastruller och vispar och slevar. Han kommer få ett kök av mormor. Sånt älskar han, annars är det bilar och lego som gäller :)

Svar: Mycket lego och duplo här med, älskar allt småplock och pyssel så tror det bli kanon med ett eget litet kök att trixa i till våra små :D
Madeleine

Veronica | Mammaliv - Studerande - Viktnedgång

Min lille pojk blir 2 nästa söndag (9dec). Så det skiljer inte alls många dagar på dem små liven, han ska få ett OBH Nordica kök med massa tillbehör i födelsedagspresent (Det stora). Hoppas det är uppskattat, men ert kök va supersnyggt. Vad kostade de? Har tittat på liknande men inte hittat någon jag fastnat för :)

Svar: Tror det kommer bli succé både hos er och hos oss! Kan bara tänka mig när jag själv var liten, hade ju varit helt tokig ända upp till tonåren typ, haha :D Detta gick på 1690, så lite dyrt tyckte jag men mormor delade så då blev det inte så farligt :DKramar!
Madeleine

Hanna Z | Mamma - Mode - Gravid

Åh så det blev det köket? Tror det kommer bli kanon! Som sagt, så fint att jag skulle kunna tänka mig ett själv, haha.

Fick förresten tag i det jag skulle i stan så nu är jag HAPPY! :) :) Ska kika på lite annat med sen blir det hem och leka, hihi. Puss!

Helena

Hej!

Vill bara berätta att vi här detta kök i rött och min dotter älskar det, har haft det ett år och hon leker med det varje vecka. MEN bra så du vet så här alla skruvarna som sitter på "kök" sidan på alla dörrar åkt av. Tydligen är inte träet så bra (tror inte ens det är trä) så nu har jag skruvat in alla skruvat med super lim. Kan vara ett tips när ni sätter i hop det från början. Det var rätt lätt att sätta i hop men tar ett tag så en rekommendation är att göra det innan julafton så att det är redo när hon får det.

Trots problemen hade jag köpt det igen då det passar perfekt i vårt kök och hon älskar det. Lite extra lim är nog det ända som behövs :)

Kram

Svar: Åh men suuuper att du sa till! Ska absolut dutta lite med limmet när vi ändå bygger, och göra det kvällen innan hon ska få, eller ännu tidigare och ställa i extrarummet som vi kan låsa, hihi :D Tror det kommer att bli jättebra verkligen, det känns ju så rejält och "riktigt" :DKramar till er, hoppas allt går bra/bättre med dig <3
Madeleine

Josefine

Åh! Vilket underbart kök! Ser så verkligt ut, nästan så jag önskar jag var liten igen! Vilken dröm att få leka med ett så fint kök :)

Svar: Hihi eller hur! Jag hade varit helt tokig i det i många, många år när jag var liten, tror det kommer att bli kanon :D
Madeleine

Zarah - mamma och matte till mops

Låter väldigt bra :) Kramis

Nena: Foto - DIY - Inredning

Vilket härligt kök! Gillar att det får vara lite verkligt och inte måste va rött-blått-gult och jätte overkligt :)

Och de färgglada setten sen (som änder håller en verklig ton även om de är varma och glada), underbara :)

Ser ut att vara en jättebra present :)

michaela- med syskon i magen ♥

åååh. vilket underbart kök! det tror jag kommer bli en riktigt uppskattad present :)

Amanda - mamma till Aurora

Vilka fina tillbehör, vart har du hittat dom? Verkligen jättesöta :)

Kram

Svar: Beställde från en norsk sida, multitrend.no, där köpte jag en del men de andra har jag gogglat fram, vet tyvärr ingen svensk shop där de säljs men sök så hittar du säkert, märket är KidKraft :DKram
Madeleine

Stina

Vår dotter fick det köket i 1-årspresent och hon leker med det dagligen och har gjort det i ett år nu:) Så det är ett värt varenda krona. Jag har inte upplevt att några skruvar lossnat men däremot håller jag med om att det var lite pillrigt att skruva ihop (många skruvar).

Det är sååå fint och vi är supernöjda med det!

Svar: Men så gott att höra!! Tror att det kommer bli superduper, kan ju bara tänka mig när jag själv vad liten, jisses som jag hade lekt med det :DKramar
Madeleine

Anna-Mamma och Socionom

Jag har sett det köket förut och det är ju jättefint!:) Nej det blir nog bra ändå efter 10 december:) Kram

Josefin

Vår son ska också få detta kök i julklapp :) Älskar det och tror han också kommer göra det!

Svar: Samma här, lär bli succé hos båda våra små tror jag :D
Madeleine

Natalie

Underbart fint kök! Kanske skulle vara något till min son

Jessica

Köket är såååå fint. Jag hade också tänkt köpa det men när jag kom in i butik och fick se det, klämma och känna, så var det en så stor besvikelse. Höll inte alls måttet. Kändes inte som trä och allt var väldigt löst och rangligt. Inget för min lilla tjej som leker massor med leksakskök. Men hoppas det ni får tag i är bättre än det som vi såg i butiken för det är som sagt väldigt fint.

Ha en fin lördag! Kram

Svar: Åh vad tråkigt att höra :( Alla andra som har det verkar väldigt, väldigt nöjda, så hoppas att det som du säger bara var ett dåligt ex i butiken som kanske stått framme och blivit oaktsamt behandlat väldigt länge? Annars blir det såklart retur! Viktigt att det är rejäla grejer :)

Kram
Madeleine

Stina

Jag har också sett rangliga ex i olika butiker efter att vi köpte vårat på nätet. Vårt kök är iallafall stadigt och stabilt! Det är inte så jätte tungt och luckorna sitter ganska hårt till en början så ett tips är att förankra köket i väggen så det inte välter. Det har inte hänt hos oss som tur är man det var på väg att välta när en äldre kusin var här och lekte som kunde ta i lite mer.

Luckorna är alltså öppningsbara även för de små, de sitter inte sååå hårt;)

Svamligt men hoppad du förstår:)

Kram

Svar: Oh, ja men det ska vi absolut göra då! Vet ju som sagt hur vilt det kan gå till när de små är i farten, haha :D Och toppen att ni är nöjda med erat, kan säkert tro att det är ex som stått framme i butik länge och som blivit väldigt oaktsamt behandlade, kanske bara blivit ihop skruvat som hastigast eller så, tror det kommer bli jättebra :DKramar
Madeleine

Annonsera här »