Hjärtskärande

God förmiddag alla fina, vi vaknade till ännu lite mer vinterland här idag. Jag gillar att snön kommer och ljusar så, hellre milda, vita vinterdagar (dock inte mer än någon minusgrad, haha, Micke skrattar alltid åt mig när jag tycker att det är kallt och ser fram emot att få ta med mig till Norrland när det är som kallast och visa mig den riktiga vinterkylan, brrr)  än ruggiga, regniga höstdagar, om du frågar mig, men tyvärr verkar det bli massa plus och grått här igen kommande tiden så vi får njuta så länge snön får ligga kvar.

Åh vet ni vad Lova gjorde i morse då? Jag fick så ont i hjärtat när Micke berättade. Hon tappade Snutte på bussen och ingen av dom hann reagera förrän de gått av och bussen börjat rulla iväg. Hon hade skrikit massa efter honom när han åkt vidare på bussen och gråtit alldeles hjärtskärande, som i panik. Snutte är ju allt för den lilla damen så jag undrar hur det ska gå att sova på barnehagen idag. Lilla vännen. Tur vi har en extra som väntar här hemma och jag önskar så att jag hade kunnat åka och lämna den bums. Åh.

21

Matpakker&Packning

Nygräddade pannkakor med en mix av vete- och fullkornsmjöl, skivad banan och blåbärssylt fick bli sen lunch här hemma idag. Perfekt att slänga ned i matpakken imorgon tillsammans med frukt och grönsaker också, skönt att ha det fixat. Puh, ni svenskar ska vara så glad att era barn slipper matpakker och att ni slipper stå och göra dom, eller framför allt slipper försöka hitta på något näringsrikt och varierat att stoppa i dom varje, varje, varje dag.

Jag har suttit på en filt på golvet och stoppat glas med tidningspapper så att jag är alldeles svart om händerna efter trycksvärta, haha. Micke gör allt det stora packandet och allt lyftande och bärande och släpande och städande och hejochhå, men lite kan jag iallafall bidra med och efter de senaste dagarna är det nästan så att det ekar smått här hemma. Skönt att känna att vi "begynner å komme ajour".

24

Shopping till de Små

Mysiga jumpsuits till de allra minsta från Zara. De har så mycket fint till de små men jag är alltid väldigt kritisk när jag går där inne och känner på plaggen, tyvärr är det mesta i mina ögon inte sytt till barn i passform och bekvämlighet, men då och då hittar man riktiga guldkorn i mjuka och fina tyger. Dessa är ull och bomullsblandningar, alla tre.

Den kabelstickade påminner lite om den vi hade till Lova när hon var mini, minns ni? Sista bilden är med i vår fotobok, så söt liten krabb-suris. Jumpsuits är utan tvekan mitt favoritplagg till mina barn, som ni säkert fått med er nu, så skönt och smidigt. Jag har faktiskt redan smygshoppat en, fast jag sa att jag skulle hålla mig till RUL om en månad, hihi.

Det är nollgradigt och helblå himmel ute idag, ser att solen skiner på huset runt omkring och jag längtar uuuut, längtar efter en frisk kropp och att kunna jobba, men små myrsteg var det som gällde ja. Lova har turdag idag så hon och pappa var och handlade mössa och vantar igår som hon fick välja alldeles själv, allra helst ville hon ha en mörk, mörk blå som E i hennes barnehage har men lila är favoritfärgen efter blå tror jag så de kunde kompromissa fram till ett lilarandigt sett istället, liiite mer färg iallafall, haha.

KRAM

17
Annonsera här »