Vigelandsparken

Idag har vi hängt i vigelandsparken hela eftermiddagen. Ätit nygräddade våfflor, matat änder, promenerat och spenderat tid som familj. Älskar dessa dagar och vigelandsparken som är så stor är perfekt att hänga i några timmar, små får dessutom springa av sig rejält vilket alltid är perfekt inför läggning då det gärna är myror i brallan annars, hihi.

Tusen miljoner tack för alla grattishälsningar och fina ord både här och på Instagram. Önskar att hinna svara er alla personligen sen för oj som varje ord träffat rakt in i hjärtat. Ni är helt underbara, varenda en av er, men om inte skickar jag iallafall en stor kram här ifrån dataskärmen. Så kul att äntligen kunna få dela med sig av detta stora, fantastiska som sker oss, lovar att ni ska få hänga med ordentligt. Ska berätta om första veckorna i ett inlägg senare idag eller i början på nästa vecka.

Puss!

Blogg - Gravid - Gravidblogg - Mamma - Mammablogg
22

Familj på Fyra

Åh, nu klarar jag inte att hålla mig längre. Vi var på ultraljud i fredags och fick se en liten, alldeles underbar och så älskad liten bebis som växer sig stor och stark inne i mammas mage. Som några av er redan gissat, Lova ska bli storasyster, alldeles i början av maj och vi längtar så mycket att vi nästan spricker, allihop.

Blogg - Gravid - Gravidblogg - Mamma - Mammablogg
189

En lördag i nya kappan

Denna helgen blev det invigning av mina nya kappa som kom med posten igår. Älskar den. Den är så fin i mjuk och tunn men varm ull och underbara detaljer, som alltid på ChillNorways kläder. Modellen heter Rosa Coat och finns i svart också.

Klassisk modell som alltid hänger i och den är sådär uppklädd-casual att den funkar till det mesta. Två stooora tummar upp. Helt klart nya favoritjackan. Jag har M på min.

Poff sa det visst med den här lördagen. Tonårsparet här har mest hängt i soffan förutom en snabbsväng på butiken tidigare. Nu har vi nyss ätit middag, Lova ska strax gå och sova och sedan blir det filmtime på resten av gänget då familjen åker tillbaka till Norrland tidigt imorgon bitti. Ska göra en stora gryta med popcorn och cheddarkrydda nu strax. Så gott. Önskar er en härlig lördagkväll.

Chill - ChillNorway - Coat - Duffel - Kappa - Norway - Rosa - RosaCoat
16
Annonsera här »