Hans Lion

29/4 2013 kl 21:33, 3980 g, 53 cm - älskade lilla Hans Lion, äntligen är du här! 20130430-090506.jpg Hela familjen mår jättebra efter en väldigt intensiv förlossning, nu är det bebismys för hela slanten som gäller, åh, den här magiska bubblan! ❤
197

Detär dags!

Har haft värkar sedan 4-tiden i eftermiddags, trodde som vanligt att det bara var förvärkar men mitt i en värk nu alldeles nyss var det som att lillebror sparkade ut vattnet, haha, sån sjuk känsla. Nu är det dags. Iiiihhh. Micke pratar med födeavdelningen, vi ska in direkt, 0nt och andas i värkar är det som gäller nu och Pelle är på väg hit. Snart ses vi, älskade lilla vännen, som vi längtat!!

128

Förlossningstankar

Jomen nu är det nog skillnad alltså, det känns att kroppen går framåt och börjar förbereda sig på ett annat sätt. Hade såna där regelbundna förvärkar som jag satt och andades mig igenom hela kvällen igår, precis som i torsdags, strax över 5 minuter emellan sedan var det full fokus med en halvt ängslig man som satt bredvid och trodde att det var dags, haha.

Alltså jag har funderat på det där med förlossningen, jag kommer ju såklart att känna när förvärkarna övergår i riktiga, riktiga värkar, den smärtan är ju inte att ta miste på även om det gör ont nu också, men jag kommer ju inte att märka av förvarningen, de där timmarna jag hade innan det verkligen drog igång på riktigt sist, för mina förvärkar nu är precis som dom värkarna då, under öppningsskedet i början.

Och eftersom att jag inte har någon tapp kvar och redan är öppen flera cm, så säger både min jordmor och läkare att denna förlossningen antagligen kommer att gå väldigt fort, lite som ett plåster på såren sådär efter alla förvärkar. Men tänk om jag inte hinner in då, att jag kommer gå runt här hemma och tro att jag har förvärkar i flera timmar och sen kommer de ordentliga, riktigt smärtsamma öppensjutilltiocentimetervärkarna och jag fattar att det är på riktigt men hinner inte in? Haha jisses, håller tummarna för att det startar med vattenavgång även denna gång och så är det snabba puckar som gäller sen, eller att det drar igång med ordentliga värkar pang på!

Måndagskramar från mig <3

22
Annonsera här »