Vecka 38

Lite skönt att välkomna ny graviditetsvecka idag, släppa förra veckan som var riktigt tuff och blicka framåt på nått vis. Har så mycket förvärkar att jag tror att jag ska gå under snart, jobbigast om nätterna och jag börjar bli lite rädd att lillebror kanske ska hänga kvar där inne över tiden, för hur länge orkar man? Har dragit fram supermamakrafterna och hoppas att det går en stund till iallafall, eller att han kommer snaaart. Kroppen är mer än redo, läkaren ansåg mig nog vara 1,5-2 cm öppen, tappen är som sagt mogen och värkarna hänger i och blir mer intensiva så fort jag rört på mig minsta lilla, men alltid falskt alarm, så nu väntar vi bara på att bebis ska tycka sig vara färdigbakad och längta ut till mamma, pappa och syster. Han ligger ju fixerad långt, långt ner och bara trycker på så kanske han hittar vägen snart? Haha. Härom dagen gosade Lova med magen som hon så ofta gör och ropade "bebis, kan du komma ut nuuuu?" <3

Ingen vecka 38-bild att jämföra med från förra graviditeten för hit kom vi aldrig då och tänk att vi gjort det nu, helt galet, det trodde vi aldrig. Så liten magen såg ut idag förresten, kanske han på riktigt ligger nere i knävecken som det känns? Haha!

Andra barnet - Blogg - Förvärkar - Gravid - Gravidblogg - Mage - Mamma - Mammablogg - Vecka 38
23
Zarah - mamma till två små

Spännande.. Jag håller alla tummar och tår att ni inte får gå över.. Man tycker ju att han borde vilja komma snart :-) Kram på er!

Linda Cathrine

Jobbigt för dig att senaste veckan tagit så mycket på krafterna. Håller nog med Lova lite, för nyfiken det är jag allt :)

Denise - Mamma till Noah

Fina du! Snart är han hos er :)

Camilla ♥ Gravid

Spännande att du öppnat dig :D Väntar med spänning :D

Fia- Med filur i magen

Heja heja! Kämpa på :) Jag tycker ändå att det känns som på det du beskriver att det är väldigt nära! Fast vad vet jag egentligen, men det är en känsla! Plopp!

Emelie mamma till Tove och Viggo

Exakt så som du upplever nu med en massa förvärvar så hade jag under min andra graviditet. Det var hemskt jobbigt både fysiskt och psykiskt! Men jag lovar att det snart kommer att smälla till och då kommer det gå fort :D jätte spånande! Och du magen är inte mindre, du är verkligen en big mama :) och en väldigt fin sådan såklart! Kram

Anna- Mamman som drömmer och längtar efter ett större boende

Tänk att du nu gått längre än med Lova. Du besitter stor styrka Madeleine! Tänk om man kunde trolla lite då skulle jag trolla så att lillebror kom!:) Stor kram och glad fredag!

Nena: Foto - DIY - Livsstil

Fina du :) Håller alla mina tummar för att han tittar ut snart :)

Karin

Tänk att lillprinsen fortfarande är där inne, trodde nog att han skulle kommit ut till er nu med tanke på hur kämpig graviditet du har haft. Även om det är tungt och jobbigt sista tiden så är du väldigt fin med din mage!Helgkramar!

Erica

Min etta är född i vecka 38+0 och precis som du skrev häromdagen så kände jag mig snuvad på sista veckorna (hon var beräknad till 24/12 så det var väl tur hon valde en annan dag =))

Med lillebror var jag helt inställd på att få nån vecka tidigt men istället så blev det tre dagar över tiden. Okej att jag var så när som helt bekymmersfri, lite foglossning bara, men den sista veckan var olidligt lång.Hoppas lillkillen kommer snart så ni får börja njuta av livet med två barn =)

Eva - snart tvåbarnsmamma

Känner så igen känslan, när jag gick längre med lillebror i magen än med storasyster så kändes det nästan som att "jaha, det blev inget barn". Ändå är även han född innan beräknat. Håll ut det sista, snart kommer er lilla Lion ut.

Hanna

Håller tummar och tår att lillebror vill ut snart!

Malin S

Hahaha... "nere i knävecken".. ja, du får nog kika ner o se efter så han inte kikat ut!! Hahah...Förstår att det måste vara jättejättejobbigt!! Men nu tror jag inte att det är länge kvar, alltså.. Skärpning nu, grabben. Låt mamma få vila eller kom ut ;) KRAM på er!

Lisa - tandsköterskestuderande tvåbarnsmamma

Jäklar vad tiden går!! Snart alltså :) <3

Madeleine

Så fort tiden har gått :) vad händer om du går ut och går en runda? Han kanske kommer då? :D hehe. Eftersom du får värkar av att bara röra dig lite och du redan är öppen så kanske de sätter fart på de hela :D oavsett så är det inte långt kvar <3 stort lycka till när det är dags. Kramar

Julia | Vardag & träning på västkusten

Åh, låter inte som det är långt kvar alls :-)Vi kom till Oslo för några timmar sen och ska spendera helgen här. Hoppas vi får riktigt fint väder :) jag var Aupair här i två år, men nu är det två år sen jag flyttade hem. Dock hälsar vi på väldigt ofta och har väldigt god kontakt :-) Jag bodde i Gaustad (vid Vinderen om du vet?) kanske inte så långt från er? :-) kram på dig!

Ida

Åå vad jag känner med dig, hade precis lika (ungefär) när jag väntade Felicia. Tre veckor innan beräknat datum så började kraftiga sammandragningar och förverkar, hon låg långt ner i bäckenet och jag var öppen två centimeter. I tre veckors tid gick vi varje dag och väntade på henne, men hon kom aldrig. Bf+4 är hon född och då var jag riktigt less.Inser att detta inte är så peppande, men jag hoppas att han kommer snart!KRAM

Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :)

Ja, nu borde han ju hitta vägen snart :) Får du gå med såna förvärkar i flera veckor till så tycker jag synd om dig!KRAM

Jeanette

Oj...den har sjunkit rejält:)

ellenojag

Åh nu är det verkligen inte långt kvar innan lillebror är hos er <3

bella - Leos mamma

Jag tycker då inte att den såg liten ut! :D men långt ner va den minsann så det är nog inte allt för många dagar kvar skulle jag tro iaf:D

Hanna oTexas ❥

Jättefina bilder! :} Nu är det nära!

Evelina - mamma till Lucas

Ja nu får bebis komma ut snart...så mamma får vila sin kropp om inte annat :)

Annonsera här »