En dag med kära vänner

Idag har vi spenderat dagen med dessa godingar. Inte riktigt fullt gäng, männen saknades, men annars så. Det känns ju helt knäppt att vi bara setts två gånger, vi har förstås pratat desto mer de senaste åren och hon var faktiskt en av de första som fick veta att Lion flyttat in i min mage då de väntade sin Selma bara några veckor före oss, men det känns på något vis som att vi alltid känt varandra och vi är så himla lika <3

Jag och barnen tog tåget in till Karlstad och mötte upp tjejerna på Mariebergsskogen förut och vi hann med både lite lekparkshäng och djurbesök innan vi knatade in på Naturum för en sen lunch, fika och ännu mer lek. Det hann visst bli helt mörkt ute innan vi kom därifrån. Lova älskar sånt där. Knappar att trycka på, saker att kika in i och att få springa omkring och greja med lite av varje. Och Mariebergsskogen är ju Karlstads lilla guldgruva, så fint, det får ni inte missa om ni har vägarna förbi med barnen. Storfavorit hos oss, speciellt om sommaren.

Nu spanar vi nyårsrecept här, tänk att 2013 snart är slut, vilket år det varit. Det är häftigt hur mycket som sker på 12 månader, samtidigt får jag lite ångest över hur fort det går när jag börjar tänka i dom banorna. Lova har dock lovat att hon alltid ska bo med mamma, hoppas Lion gör detsamma, så slipper jag tänka på det iallafall, bara 3-års trotsen går över så, haha!

8

Check!

Har ni det lika lugnt och gott som oss? Lite trist med vädret dock tycker jag, grått, regnigt och blåsigt och inte jättelockande att hänga utomhus mer än för att rasta barn, men jag gjorde av med lite överskottsenergi nere på löpbandet förut iallafall, och vi har haft besök av min bror, hans sambo och lilla kusinen i magen sedan igår. Både jag och Lova fick känna sparkar, så mysigt.

Jag, mamma och barnen åkte tillbaka till bröllopsbutiken igår, för att prova klänningen med stort K. Jag blev nästan lite skakig när jag tog den på, öppnade gardinen till omklädningsrummet och gick ut till mamma. Hon började gråta. Jag började gråta. Det kändes som på film och det var bara sådär helt rätt, så nu kan vi bocka av klänning till bröllopet, iiihh. Den får dock hänga kvar hos dom tills i sommar då vi ska finjustera, lika bra kanske, annars hade jag väl gått och smygprovat den i tid och otid, haha.

Missade helt att påminna er om att det var sista dagen att tävla i adventstävlingen tillsammans med Stokke igår, så vi kör sista dagen idag istället. Tjingeling.

8

Sneak Peak

En sneak peak från dagens roadtrip tillsammans med min tärna, några av klänningarna jag provade under eftermiddagen. Lantligt och romantiskt är nyckelorden i vårt bröllop.

När jag fick på mig första klänningen kändes det helt overkligt, som att jag skulle på maskerad, haha, men för varje klänning kändes det mer rätt och jag tror kanske att jag fann den rätta någonstans där i mitten? Det var kärlek vid första ögonkastet, den åkte nog på 4-5 gånger och varje gång sa jag "jamenjaaa, denna är det ju", och Cissi höll med. Den är så fin, väldigt mig och den känns perfekt till vår dag, lite som att den representerar oss på något vis.

Nu ligger de små kottarna och sover. Jag smuttar på ett litet glas rött och njuter av att knappt veta vilken dag det är. Men ja, fredag såklart så jag önskar er en trevlig helg.

Bröllopsklänning - Lace - Romantic - Spets - Vintage - Weddingdress
7
Annonsera här »