Check!

Har ni det lika lugnt och gott som oss? Lite trist med vädret dock tycker jag, grått, regnigt och blåsigt och inte jättelockande att hänga utomhus mer än för att rasta barn, men jag gjorde av med lite överskottsenergi nere på löpbandet förut iallafall, och vi har haft besök av min bror, hans sambo och lilla kusinen i magen sedan igår. Både jag och Lova fick känna sparkar, så mysigt.

Jag, mamma och barnen åkte tillbaka till bröllopsbutiken igår, för att prova klänningen med stort K. Jag blev nästan lite skakig när jag tog den på, öppnade gardinen till omklädningsrummet och gick ut till mamma. Hon började gråta. Jag började gråta. Det kändes som på film och det var bara sådär helt rätt, så nu kan vi bocka av klänning till bröllopet, iiihh. Den får dock hänga kvar hos dom tills i sommar då vi ska finjustera, lika bra kanske, annars hade jag väl gått och smygprovat den i tid och otid, haha.

Missade helt att påminna er om att det var sista dagen att tävla i adventstävlingen tillsammans med Stokke igår, så vi kör sista dagen idag istället. Tjingeling.

8
Sophie

Så söt er Lilla prins är:-) när jag läste texten här fick jag tårar i ögonen, sån härlig och underbar känsla att få prova bröllopsklänningen och sen känna att du hittat rätt<3 förstår att både du och din mamma grät, Du måste sett helt underbar ut fina Madeleine.

michaela ♥

så jäkla underbart med klänningen! gissa om jag är nyfiken här :D

och du har i alla fall rastat dina barn idag det är mer än vad jag gjort. jag frågade treåringen om han ville gå ut och han protesterade högljutt och då lät jag bli att tjata haha. ganska skönt men lite dåligt samvete får man allt ;)kram ♥

Evelina - mamma till Lucas

Åh va underbart :) tänk, inte länge tills du står brud trots att de säkert känns som en evighet :) du kommer vara otroligt vacker de är jag säker på :)

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Så underbart att ha hittat DIN klänning, längtar tills vi får se den :)

Astrid

Æææææ, jeg gleder meg til å se!! Kjenner jeg gjerne skulle ha kunnet gifte meg 3-4 ganger (med samme mann, såklart, hihi), er så FANTASTISK å planlegge og feire bryllup!!

Hanna

Vad härligt att ha hittat den perfekta klänningen!

Sandra

Jag måste bara fråga hur du får sådan otrolig kvalité på dina bilder? Hur gör du? dom blir verkligen perfekta!!

Vilken kamera fotar du med, vilka inställningar har du osv?

Dina bilder blir så ljusa och det är just det jag strävar efter men får aldrig till..

Denise - Mamma till Noah

Såå go han är och vad kul att du hittat bröllopsklänningen fina du!

Annonsera här »