En tomteövning

Memoryspelning babystyle i flera omgångar under dagen, har det blivit idag. Och så har vi planerat biodejt, bara jag och Lova, det tror jag att hon är gammal nog att klara av nu och skulle älska, hon säger det iallafall och i värsta fall får man ju bara gå ut.

 

Men åh, hennes bett, det var värre än jag trodde. Ett stort jack efter båda framtänderna, både djupt och brett, så hon har knappt kunnat äta och ännu värre, enligt henne själv, hon kunde inte sova med nappen i munnen inatt, så den fick ligga i handen. Lilla vännen. Tänker att med nappen där så övar vi inför tomtens present i år iallafall, alltid något, och hon är pigg och glad och galen som alltid, dessutom läker ju tungan väldigt fort så det ser redan mycket finare ut. Skönt.

För övrigt knatade jag omkring med rumpan bar igår. Ritch sa det när jag var iväg och hade jackan som inte går speciellt långt ner men jag behövde ju handla lite smoothiegrejer och sådär på vägen hem, haha. Värre saker har väl folk sett, hoppas jag!

13
Den nakna sanningen om livet med kronisk smärta och Autism

Hej! tänkte bara tipsa om min julkallender som varje dag 1-24 dec fylls på med fina priser!

Om du inte gillar sådana här komentarer så ber jag om ursäkt och hoppas du får en bra dag:) kram

michaela ♥

åh. lilla snuttan då. kan tänka mig hur ont det måste göra att bita sig så illa i tungan. när jag var liten bet jag genom överläppen (ajajaj) och har fortfarande ett ärr på den. något ärr lär det väl inte bli på tungan dock ;)kramar till er ♥

Oslo på svenska - nybliven tvåbarnsmor

Åh stackars liten! Vi har som sagt testat spanskt sjukhus i natt. Våra små, vad de gör oss oroliga!! Kram!!

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Usch så hemskt! Vilken tur att det läker fort iallafall :)

Joanna

Men stackars liten!! :/ måste vara besvärligt, men som du säger, bra där med lite nappavvänjning! ;) Måste få fråga om vi inte kan få se fler skymtar, hela bilder eller detaljer från rummen i erat nya boende? Är så nyfiken, och det enbart för att jag vet från erat förra boende att du/ni har så god smak! :) Vore roligt att få se lite mer! :) Du tar himla fina bilder på dina små! ❤

Svar: Vad gullig du är! Ska absolut visa mer hemifrån, känns som att vi aldrig kommer helt i ordning men så är det väl förstås nästan hela tiden :DKram och tack!
Madeleine

Emelie

Hej!!De verkar så fridfullt och bra mellan dina barn. Här hemma är de KAOS.. Stora är så bråkig och stökig mot liten (de är i samma åldrar som dina)Har du några tips?

Svar: Lova tycker att det är såå roligt att ha en bebis och är väldigt kär i honom, men som jag skrivit innan så går det från en sekund till en annan från en kram till ett slag i huvdet, och så tillbaka igen, men vi är noga med att säga ifrån så fort hon gör fel - osäker på om det hjälper dock eftersom att hon fortsätter, haha, men det är väl bara så det är och ska vara!Man märker också att ju mer Lion tar för sig nu desto mer hör man "neeeeej Lion, ikke ta den!!", så vi får väl se vad vi har att vänta, haha... :DKram!
Madeleine

Linda Cathrine

Va mysigt att gå på bio bara ni två! Hoppas ni får det trevligt :)

Eva

Jag och Stella har varit på bio och det gick fint :-) Vi såg Alfons

Åberg. Kul att göra saker tillsammans som inte involverar lillebror, och viktigt tror jag.

Hoppas tungan läker kvickt!

Sanna

sv: ja jag letar som en tok efter en begagnad till ett bra pris, men det är svårt att veta hur mycket man ska ge för att det ska vara bra. Ja jag hoppas att man kan köpa en och att de skött grejerna fint. Tack tjejen !

Sandra

Hej! Såg nu att du hade svarat på min kommentar men den hade hamnat i spamfilter. Angående vad jag önskar inlägg om fotografering vet jag inte vad jag skall svara. Tycker de inläggen du har är hur bra som helst, vet itne riktitg vad jag söker :( vet inte vad jag liksom "letar" efter eller behöver för att ta bättre bilder. Kram och tack för svar!

Svar: Ska försöka att bli bättre på att dela med mig av lite generella tips och trix då :DKram!
Madeleine

Malin S

Åh så mysigt med bio! Längtar tills Wilma har lite färre myror i benen ;) Haha!

Evelina - mamma till Lucas

Ja men fy, aj va ont!Ja nu borde hon kunna gå på bio :) Shit va kul! Längtar tills jag kan ta med Lucas på de. Just nu gäller bara Emil o han är inte intresserad av något tecknat så än får vi nog vänta lite. Men annars så sitter han helt stilla under en hel Emilfilm o tittar :)Du ska alltid ställa till med en scen ;) Bara för att få uppmärksamhet!! haha..

vesna

åh va söta bilder

Annonsera här »