Lördagen i mitten av december

Någonstans uppe i mitt huvud tror jag kanske fortfarande att jag är gravid? En hand i överkant och en hand i underkant av magen när jag skulle fota dagens igår utan att tänka på det, haha, vet inte helt om 7 månaders bulan efter graviditeten är fullt så mysig som 7 månaders bulan under graviditeten, men ja.

Vi hade tjejmys i soffan efter att Lion nattats igår. Kikade på svenska julkalendern, helt missat den men den verkade mysig och Lova tyckte att den var bra, eller det var en ursäkt att se ett till och ett till avsnitt och få vara uppe en stund extra iallafall. Och så erbjöd hon ju att jag fick ligga på hennes arm förstås och det är ju svårt att tacka nej till. Väldigt häftig ålder nu, en riktig övergångsperiod från småbarn till barn, slitsam men väldigt mysig och kul. Micke var på julbord, årets andra faktiskt, så han kikade in genom dörren först runt midnatt och då sov redan jag.

Idag är en riktig fixardag, ska iväg här när som helst och under tiden får ni inte missa att tävla i fina Adventstävlingen i samarbete med Matilde & Co, sista chansen idag!

2
Linn (@theroomstops)

Den alderen Lova er i nå er så herlig! Og alt de sier er bare en komi-serie i seg selv. Ingen filter, bare ærlighet, og det er noe deilig i det! For er de glad i deg, så får du virkelig høre det. Og er de sinte, ja da vet du det og! Deilig alder, og så deilig når man kan ha en samtale der de forstår og virkelig kan SAMtale.

Denise - Mamma till Noah

Så mysigt ni haft då :) Julkalender i år är verkligen bra=) kram

Annonsera här »