Sneak Peak

En sneak peak från dagens roadtrip tillsammans med min tärna, några av klänningarna jag provade under eftermiddagen. Lantligt och romantiskt är nyckelorden i vårt bröllop.

När jag fick på mig första klänningen kändes det helt overkligt, som att jag skulle på maskerad, haha, men för varje klänning kändes det mer rätt och jag tror kanske att jag fann den rätta någonstans där i mitten? Det var kärlek vid första ögonkastet, den åkte nog på 4-5 gånger och varje gång sa jag "jamenjaaa, denna är det ju", och Cissi höll med. Den är så fin, väldigt mig och den känns perfekt till vår dag, lite som att den representerar oss på något vis.

Nu ligger de små kottarna och sover. Jag smuttar på ett litet glas rött och njuter av att knappt veta vilken dag det är. Men ja, fredag såklart så jag önskar er en trevlig helg.

Bröllopsklänning - Lace - Romantic - Spets - Vintage - Weddingdress
7
Erika

Åå så roligt och mysigt!! Jag kommer ihåg när vi var och provade brudklänning i Malmö förra året när jag var i vecka 6. Jag kände mig så fin!! Nu blev det inget sommarbröllop eftersom lilleman tittade ut i juli utan vi gifte oss istället på hans dopdag nu i oktober. Ingen visste nåt så det blev en ordentlig överraskning :) Å såklart en av de bästa dagarna i mitt liv :)Det var förresten jag som köpte nr 19 i bloppisen ;)KRAM!

Linda - Mamma till Selma

Men gud!! NU började jag gråta! Herregud vad stort det här är Madde. Så avundsjuk! Vill också gifta mig om inte alltför lång tid. Men det är mycket vi prioriterar innan. Typ.. Nytt boende o.s.v. Men en dag hoppas jag få stå där som brud jag också.. Och ditt tema är precis vad jag har i tankarna också : )

Linda - Mamma till Selma

Var ni hos Sari föresten? Henne har jag gjort frisörjobb åt inför en bröllopsmässa : )

Charlotte

Åh! Vad spännande och underbart! :) Längtar till den dagen jag och sambon gifter oss. Kommer bli ett ganska litet bröllop och väldigt enkelt. Älskar den romantiska stilen! Blir ert bröllop stort? :) Kram

Malin S

Åhh så roligt och spännande!!

Linda Cathrine

Åh vad fina de ser ut, det man ser av dem i alla fall! Så fint det är med spets :) Längtar så tills det är min egen tur att stå där och prova inför den stora dagen

Fotograf LindaPauline

OMG! DU KOMMER VARA ENASTÅENDE VACKER!

Annonsera här »