Vardagsgöra

Tänk att jag fortfarande får igen min älsklingskappa, så glad jag är över det. Den kommer från ChillNorway, modellen heter Rosa Coat för er som varit nyfikna och är från höstkollektionen så jag vet att den finns på rea i flera shoppar nu. Sjalen är från Love Forever och skorna från Timberland.

Vi har börjat prata om tandtroll här hemma och Lova är så himla fascinerad men lite rädd också tror jag för det där med tomtar och troll är ju inte helt hennes grej har vi märkt. Så nu är det viktigt att borsta tänderna noooga varje morgon och kväll så att inte trollen kommer in i munnen, dom bor ju där vet hon men försvinner när man borstar ordentligt, haha, så gulligt.

Vardagsgöra har denna eftermiddag bestått av hemma hos oss, ni vet det där vanliga med laga mat och dammsuga och bada och natta och allt som hör till. Ska bestiga tvättberget nu tänkte jag, iallafall påbörja det, och sedan fylla i papper som jag hoppas kunna lämna in imorgon. Hoppas att ni haft en fin dag, allihopa.

KRAM

Chill - ChillNorway - Coat - Kappa - Norway - Rosa - Rosa Coat - Ull
15

Välkommen Vår

Nelly kör fri frakt till och med idag så jag passade på att beställa ett par nya Dr Denim imorse. Detta var de enda byxor jag kunde ha fram till kanske ett halvår efter förlossningen med Lova, och ni som hängt med här en stund vet ju att det är mina favoriter all time, så himla sköna med massa stretch och plats för mammamagen, så ett par nya var på sin plats.

 Så, sista dagen i februari idag. Tiden rusar iväg och imorgon går vi faktiskt in i mars, som brukar vara första vårmånaden här hos oss, jippiii. Jag har så lust att få lite fart i inredningen här hemma nu, med tavlor, prydnadssaker, lite mer färgglatt, personligt och härlig, och om inte alltför länge kanske inreda med dynor och lyktor och blommor ute på balkongen? Mys!

Ska vitbetsa utemöblerna också och det liksom kryper lite i mig när jag tänker på det, jag längtar efter lukten där, mmm, så kanske jag borde sätta Micke på det jobbet eller eventuellt vänta tills jag inte smygsniffar i mig alla ångor sådär som jag förmodligen skulle göra med mina cravings just nu? Haha!

Torsdagskramar

8

Dagens

Kroppsstrumpan är framme igen. Älskar. Och så en sjal till som oftast för att piffa lite. Ska iväg på fikadejt med gravidtjejerna om en stund här och jag glädjer mig verkligen, vilket härligt och lättsamt gäng det är.

Byxor & Tröja - Boob / Sjal - Oxxo

17
Annonsera här »