Fokus

Är lite rädd igen. Måste, måste, måste bli bättre på att fokusera rätt när kroppen är dum för jag vet ju så väl att det bara blir värre av oroliga tankar och spänd kropp och så är vi inne i en ond cirkel. Är zoombietrött just nu och har varit så hela dagen så ska krypa ned och bläddra i en tidning innan ögonen förhoppningsvis åker igen tidigt. Håller tummarna för att jag får sova gott inatt och vakna med ny energi imorgon.

Nattakramar!

17

Till Mamma&Pappa

Finna det något sötare än när ens små kommer hem med egengjorda saker från barnehagen? Jag ska erkänna att innan Lova kom så tänkte jag att jag nog inte skulle sätta upp sådär väldigt mycket hemmagjort någon annan stans än på damens egna rum, haha, men åh, jag älskar det och vill bara ha mer. Det är så mysigt och jag blir alltid alldeles svag inombords när jag ser vad hon gjort, speciellt nu såhär i början. Detta är en liten matskål till fåglarna. Finaste matskålen jag sett, såklart, så den ska få åka ut på balkongen.

Gud vilket härligt gäng vi var igår, så kul när man klickar sådär med människor direkt. Sex höggravida och nästanhöggravida tjejer var vi och vi blev sittande i flera timmar och bara pratade, pratade, pratade innan vi blev tvugna att säga hejdå efter att vi bokat in nästa dejt här om någon månad. Jag har sagt det förr och jag lär säga det igen, att blogga är kanske ett av de allra bästa sätten att nätverka och träffa nya vänner, även om de man nätverkar med kanske inte själva alltid bloggar, igår var vi två av sex, jag och denna damen.

17

Lipstick On

Jag är vårpiffig i rosa läppstift idag och visst blev håret bra? Precis den nyans jag önskar. Det är ljusare i verkligheten, mer blont än på bilderna här men det ser så naturligt ut, som att jag hittat hem till min färg nu. Jippi. Kapade ganska mycket på längderna också då mitt hår växer som ogräs och som alltid känns det lite kort när det är nyklippt men ändå riktigt fräscht.

Har pratat länge i telefon med en av mina bästa vänner och plötsligt ser jag att klockan är över 3 och jag ska kila ned på gravidfika om en stund. Glädjer mig massvis. Så kul det ska bli att prata med andra gravidisar i nästan samma vecka. Tack för respons på inlägget imorse förresten, ni är så fina <3

KRAM

15
Annonsera här »