3 månader

Lilla mister måstegömmaansiktetinågot, tänk att det nu gått 3 månader sedan du kom till oss som en helt galet efterlängtad liten raket den där måndagkvällen för 13 veckor sedan. Ja, igår faktiskt. Är så tacksam över att få vara mamma till just dig och din syster, mina barn, livet är så häftigt och tänk vad stort det är att få lov att älska såhär makalöst, oändligt högt.

Vi har börjat se en film säkert 4 kvällar i rad nu. Igår slog jag nog rekord i att somna fortast möjligt. Kanske det tog 1 minut? Haha. Micke tycker att jag är så tråkig men jag älskar ju att somna sådär. Ska göra ett nytt försök ikväll, båda barnen sover faktiskt redan, peppar peppar, så ska bara hoppa i pyjamas och trycka på play här alldeles strax. Klappar mig själv lite extra på axeln ikväll också för all rensning jag gjort, Lions kläder och framför allt Lovas leksaker. Heja heja.

Nattakram!

10

Svenskt&Norskt

Godaste svenska müslin. Ibland tänker jag att det kanske är tur att jag bor i Norge för annars hade jag nog ätit ihjäl mig, haha, det finns ju så mycket gott i de svenska matbutikerna. Variationen är säkert 5 gånger så stor och det är nog största skillnaden på svensk och norsk mat, tror jag, att det finns så mycket mer i Sverige, fler sorter av allting i olika märken. Sedan är mejeriprodukter här fetare och jag kan sakna den där tunna, svenska yoghurten i tetra.

God förmiddag tänkte jag skriva men klockan är ju snart lunch. Vi har haft en liten grabb som sovit oroligt här hemma inatt, han vaknade och bara grät och grät, lilla. De har ju en utvecklingsfas nu runt 12 veckor så det är nog något som spökar där. Han hade så svårt att komma till ro igår kväll också och körde lite samma stil då innan han till slut slocknade i vagnen.

Apropå vagnen så får jag så många frågor om den, om vi är nöjda, så tänkte skriva lite om den i ett inlägg. Nu ska vi ta till vara på regnet, haha ja men faktiskt, det har ju varit så varmt senaste veckorna att det är ganska skönt med en grå dag och att varabara med gott samvete. Läste någonstans att detta är finaste sommaren på 75 år och det kan nog stämma, så glad att vi pumpat ut max av soldagarna så vi är laddade inför den lite mörkare årstiden som ligger framför fötterna på oss. Ska boka tid för dop idag också så vi kan få ut inbjudningarna här så småningom. Kul.

KRAM

3

Hemmafix

Det går i inredningenstecken här hemma och vi har fått massa fixat under de senaste dagarna. Idag spenderade vi dagen ute på IKEA, men jag tror kanske att vi ska sluta besöka Furuset, eller eventuellt ändra stil, för som oftast var just det vi skulle ha slut när vi väl kom till varuplock och fanns bara på Slependen, haha, så typiskt. Lite smått och gott fick iallafall bli med hem så nu är det hemmafix som står på kvällens agenda.

Idag var även första svängen på nya avdelningen för Lova. Vår lilla börjar bli så stor. Hon har mest pratat om att hon vill vara hemma med mamma och pappa senaste tiden men oh så kul hon tyckte att det var när det väl var dags imorse. Och för att inte tala om när vi kom innanför dörren. Det kommer att bli super det där.

4
Annonsera här »