Hemmafix

Det går i inredningenstecken här hemma och vi har fått massa fixat under de senaste dagarna. Idag spenderade vi dagen ute på IKEA, men jag tror kanske att vi ska sluta besöka Furuset, eller eventuellt ändra stil, för som oftast var just det vi skulle ha slut när vi väl kom till varuplock och fanns bara på Slependen, haha, så typiskt. Lite smått och gott fick iallafall bli med hem så nu är det hemmafix som står på kvällens agenda.

Idag var även första svängen på nya avdelningen för Lova. Vår lilla börjar bli så stor. Hon har mest pratat om att hon vill vara hemma med mamma och pappa senaste tiden men oh så kul hon tyckte att det var när det väl var dags imorse. Och för att inte tala om när vi kom innanför dörren. Det kommer att bli super det där.

4
Anna- Mamman som drömmer och längtar efter ett större boende

Hos oss går det också i inredningstecken i och med nya lägenheten, så himla kul !:). Kram

Svar: Förstår det! Så himla kul när det är till nya hemmet :DKramar
Madeleine

Linda Cathrine

Det är så roligt att fixa hemma, göra det till sitt eget liksom :) Kul att Lova verkar trivas!

Svar: Eller hur! Har ju bott här i över ett halvår men var ju så begränsad under graviditeten så kul att få sätta igång på riktigt nu :DKramar
Madeleine

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Har hon börjat på stora avdelningen nu? :)

Gilberto Williamson

Vår tillvaro består för tillfället av husbygge, flyttpackande (som går sådär när man har en kläng-apa hemma hela tiden) och bebisgosande med tillbehör. Tillbehören är blöjbyte, matande och natt-vakande. Men det går framåt med det mesta och snart är huset klart och vi flyttande. Vi försöker att ändå komma ihåg att njuta av Edvard så mycket vi hinner. Han kommer ju aldrig vara så här liten och nyfödd igen.

Annonsera här »