Svenskt&Norskt

Godaste svenska müslin. Ibland tänker jag att det kanske är tur att jag bor i Norge för annars hade jag nog ätit ihjäl mig, haha, det finns ju så mycket gott i de svenska matbutikerna. Variationen är säkert 5 gånger så stor och det är nog största skillnaden på svensk och norsk mat, tror jag, att det finns så mycket mer i Sverige, fler sorter av allting i olika märken. Sedan är mejeriprodukter här fetare och jag kan sakna den där tunna, svenska yoghurten i tetra.

God förmiddag tänkte jag skriva men klockan är ju snart lunch. Vi har haft en liten grabb som sovit oroligt här hemma inatt, han vaknade och bara grät och grät, lilla. De har ju en utvecklingsfas nu runt 12 veckor så det är nog något som spökar där. Han hade så svårt att komma till ro igår kväll också och körde lite samma stil då innan han till slut slocknade i vagnen.

Apropå vagnen så får jag så många frågor om den, om vi är nöjda, så tänkte skriva lite om den i ett inlägg. Nu ska vi ta till vara på regnet, haha ja men faktiskt, det har ju varit så varmt senaste veckorna att det är ganska skönt med en grå dag och att varabara med gott samvete. Läste någonstans att detta är finaste sommaren på 75 år och det kan nog stämma, så glad att vi pumpat ut max av soldagarna så vi är laddade inför den lite mörkare årstiden som ligger framför fötterna på oss. Ska boka tid för dop idag också så vi kan få ut inbjudningarna här så småningom. Kul.

KRAM

3
Malin S

Ja, den här sommaren kan man verkligen inte klaga på när det gäller vädret!! :)

Svar: Nej verkligen inte! Äntligen, typ, haha! Underbart :D
Madeleine

jag är inte dum i huvudet! jag har aspergers syndrom!

dom gör den på mina min mans jobb så jag får den hemkörd direkt till dörren;)

Svar: Men hallå där, vilken lyx!! :D
Madeleine

Anna- Mamman som drömmer och längtar efter ett större boende

Härligt att kunna njuta av det svenska ibland!:)

Svar: Verkligen! Och kanske det är just därför det är såå gott, för att vi inte har det nära till hands :D
Madeleine

Annonsera här »