Bogstad Gård

Idag fick det bli utflykt bort till Bogstad Gård, att vi aldrig varit där tidigare? Vi brukar åka till EKT när vi ska hälsa på djuren och det är absolut mer djur där och kanske mer barnvänligt med stora lekplatser och liknande men oj vilken fin miljö det var på Bogstad, lantligt och mysigt och inte lika proppat med folk men kanske det var på grund av vädret. Lova gillade det iallafall också massor, satt och matade fiskar med gräs och ville aldrig gå vidare och sen kom regnet, haha, men det får bli favorit i repris någon solig dag framöver nu, så vi får utforska mer, mamman får leka med kameran och så får badkläderna packas med.

Bakom Micke där skymtar ni vår nya vagn också. Det blev så dumt i fredags när vi skulle hämta den. Där knatade vi in med lilleman i babybjörnen och planerade att få stoppa ned honom i hans nya ride, men så hade de inte fått in liggdelen och det var beställningsvara upptäckte de plötsligt så vi trodde att det bara var att vända igen, men de slängde med en mjuklift att lägga i sittdelen så det ordnade sig där och då, dock gillar jag det inte så, det känns inte lika ombonat, så vi har beställt en liggdel online och håller alla tummar och tår för att den hinner komma nu i början av vecka. Ska berätta mer om vilken vi valde, och varför, men kanske ni som är lite inne i den här barnvagnsdjungeln ser vilken det blev - supernöjda hittills!

Nu är det badtime för små troll :)

8

Bortsuddat

Idag har jag blivit bortskämd i frisörstol i ett par timmar. Proppade i Lion massa mat innan det var dags att åka och sedan klarade han sig genom slingningen under tiden han, pappan och syrran tog en promenad bortöver. Hoppade dock klippning idag så får ta det nästa vecka eller så men tjoho så härligt det känns att ha suddat bort den där utväxten och fått jämnat till färgen.

Vi provade nya yoghurtglassbaren på Storo när jag var klar också, efter en lunch med Pelle och Jessica. Mmm. Tur vi åker bort över sommaren tror jag för annars hade jag nog flyttat in, haha. Självbetjäning på massa olika glassmaker och så mängder av topping. Så galet gott. Och jag som är så barnslig tycker ju att det är extra spännande just för man får trycka och dra och plocka och hålla på själv, såklart ;)

12

Bröllopsinspiration

Det är inte ofta bröllopsmagasin är sådär jättebra uppbyggda tycker jag. Ganska mycket reklam och blaha blaha. Ändå är det ju något speciellt med att bläddra igenom de där sidorna, inspireras och veta att det snart är vår tur. Men innan vi åkte till Sverige fick Ditt Eget Bryllup följa med hem från butiken och åh, den rekommenderas verkligen.

Magasinet är inspirerat av bloggen med samma namn och kanske det är därför den känns mer personlig med små tips och trix? Vi vill ju ha ett ganska litet bröllop och ofta är det tips på vaser till en halv förmögenhet och klänningar för tio gånger så mycket, men här är det massa budget och jättefin inspiration till gördetsjälv. Och de där nya nespressokapslarna, variations, löp och köp - fantastiska till islatte.

Nu ska jag strax ha telefonmöte och sedan ska vi smita iväg på dejt med Helena och Mira, jag och Lion, innan det är dags att hämta hem nya vagnen. Massa kul på agendan denna fredag alltså. Hoppas att ni har en fin dag.

KRAM

12
Annonsera här »