Bortsuddat

Idag har jag blivit bortskämd i frisörstol i ett par timmar. Proppade i Lion massa mat innan det var dags att åka och sedan klarade han sig genom slingningen under tiden han, pappan och syrran tog en promenad bortöver. Hoppade dock klippning idag så får ta det nästa vecka eller så men tjoho så härligt det känns att ha suddat bort den där utväxten och fått jämnat till färgen.

Vi provade nya yoghurtglassbaren på Storo när jag var klar också, efter en lunch med Pelle och Jessica. Mmm. Tur vi åker bort över sommaren tror jag för annars hade jag nog flyttat in, haha. Självbetjäning på massa olika glassmaker och så mängder av topping. Så galet gott. Och jag som är så barnslig tycker ju att det är extra spännande just för man får trycka och dra och plocka och hålla på själv, såklart ;)

12
FrIda

Så fin du är Madeleine! Och yoghurtglassbar låter farligt gott:). Kramar

Camilla ♥ 130510

ÅÅåååh varför har vi inte såna ställen här ? :D

Julie

Var selv innom det nye frozen yoghurtstedet på Storo forrige uke. Elsket det :) Yoghurt Heaven som nå også har åpnet på Majorstuen har også god is synes jeg.

Hanna

Vad skönt att vara iordning i håret.

Sofia

Om två veckor är det min tur :-) längtar ser ut som ja jag vet inte vad i håret nu haha! Med en liten på 3 mån som tycker att det är mysigt att dra i mammas hår så är topparna ganska så slitna :-P men vilken fin tröja du har, perfekt "baströja" vart ifrån? Kram

Anna

Vad härligt med semester ihop snart:-). Stor kram

Seema Lundbäck - Mamma till två små gullungar, en flicka på fem och en pojke på fyra år :)

Vad fin du blev i håret, Madeline :)

Sarasdiary

Men så fint :-)Förra frisörbesöket gjorde jag håret ljusare. Men jag börjar ångra mig lite nu, denna utväxt. Och eftersom jag är så mörk måste det färgas ofta. Får nog bli mörk igen ;-) hhiiihiKram

Nathalie, mamma till Alissa

Så nyfiken, vilken vagn blev det? :D

Helen

Låter som en glassbar som jag skulle äälska! Där jag bor har vi en "lokal" mjukglass, Slagsta glass, och de har en glassbar med en glassmeny som heter duga! Tex kalasbägaren som innehåller Slagstaglass, Kokosboll, Strösselrulle, Chokladsås, Kex och Grädde. Gooott!

Evelina - mamma till Lucas

Snyggt! O lite skönt med egentid att bli fin :)

Sanna

du är verkligen så otroligt vacker tjejen !

Annonsera här »