Bröllopsinspiration

Det är inte ofta bröllopsmagasin är sådär jättebra uppbyggda tycker jag. Ganska mycket reklam och blaha blaha. Ändå är det ju något speciellt med att bläddra igenom de där sidorna, inspireras och veta att det snart är vår tur. Men innan vi åkte till Sverige fick Ditt Eget Bryllup följa med hem från butiken och åh, den rekommenderas verkligen.

Magasinet är inspirerat av bloggen med samma namn och kanske det är därför den känns mer personlig med små tips och trix? Vi vill ju ha ett ganska litet bröllop och ofta är det tips på vaser till en halv förmögenhet och klänningar för tio gånger så mycket, men här är det massa budget och jättefin inspiration till gördetsjälv. Och de där nya nespressokapslarna, variations, löp och köp - fantastiska till islatte.

Nu ska jag strax ha telefonmöte och sedan ska vi smita iväg på dejt med Helena och Mira, jag och Lion, innan det är dags att hämta hem nya vagnen. Massa kul på agendan denna fredag alltså. Hoppas att ni har en fin dag.

KRAM

12
Malins Blogg | PT - Mamma - Lifestyle

Alltså dina bilder vännen, alltid älskat dem men du blir verkligen bara bättre, och bättre och bättre <3Hoppas mötet går bra! Hängde som vanligt med i erat tjatter igår men hann som vanligt inte lägga mig i heller, haha :)Puss!

Ida - Hemmadrömmar

Haha. jag köpte bröllopstidningar för flera 1000 innan jag gifte mig. Älskade att bläddra igenom alla tidningar och få inspiration. Även om jag la ut väldigt mycket pengar på tidningarna så fick jag också väldigt mycket inspiration att göra mycket själv och sparade på så sätt i alla fall mer pengar än jag hade gjort utan mina dyra tidningar. Jag saknar de där tidningarna nu, jag har ju redan gift mig och kan ju inte sitta och dregla över ett nytt bröllop. :P

Camilla ♥ 130510

Hittar man bara inspirationen så brukar man ju lyckas hitta saker som är liknande för en bråkdel av kostnaden :)

michaela ♥

ååh. det ska bli så spännande att få följa med på ett hörn på er bröllopsplanering :) och så roligt med ny vagn. lite avis jag! ;)

Anna

Kul att få inspireras! Hoppas.du får en fin helg!

Evelina - mamma till Lucas

Mysigt att sitta o drömma sig bort :)

Annica

På ett sätt vill jag gifta om mig, bara för att få det där perfekta och sagolika bröllopet man alltid drömt om. :D (Blev gift i stadshuset med enbart två st vänner som vittnen och sedan en enkel café fika efteråt... Inte precis min dröm...)

Oslo på svenska - nybliven tvåbarnsmor

Hoppas ni hade mysigt! Rekommenderar Martha Stewarts wedding och Real Simple Wedding, finns på nätet om man knte hittar tidningarna (finns bl a på Narvesen bid Nasjonalteatern). Kram!

Hanna

Det låter verkligen som en bra tidning. :-)

Ida

Ååå så roligt att få börja planera inför bröllop och allt där till:-) De är så roligt men man tappar bort sig lätt i bröllopsdjungeln, de höll jag på att göra. Vi skulle också ha ett litet bröllop men vips som de var så skulle vi ha ditttan och dattan och glamoröst som inte är vi riktigt. Men tur som va hittade vi tillbaka till de där som var vi och fick vårat dröm bröllop, ett litet bröllop med våra närmaste med skog och sjö om kring, åå blir alldeles varm när man tänker tillbaka:-D

Kanske lite tips inför erat?:-)

Vi köpte lakan på ikea, dom för 15:-/st och använde dukar, mycket billigare en riktiga dukar och nog även pappersdukar (jo om inte snyggare;-))

Vi handla all alkohol på systembolaget, visst kanske billigare från Tyskland men inte lika lätt att lämna tillbaka, vi hade otroligt mycket kvar så super när man då kan lämna tillbaka, för hade tagit låååååång tid för oss att dricka upp allt de:-P

Som bordplaceringskort gjorde jag och min mamma hjärtan i vit lera och skrev namnen, många som har sparat sina, så även vi:-)

Hoppas man får följa er resa och glädjas där igenom, för inte blir de någon fler gång för mig, jo drömmen att få förnya de i min mans hemland Filippinerna:-D

All lycka till dig och din blivande man och era två fantastiska fina barn

Aina

Så hyggelig at du likte bladet! Og så morsomt at du tar det med deg til Sverige! JA til flere svenske lesere ; )Magasinet Ditt eget Bryllup koster kr. 79 NOK og kan også bestille det ved å sende en e-post til post-dittbryllup@egmonthm.nomvh

Aina

Redaktør, Ditt eget Bryllup

Sara

Hur gör du din islatte? Bara kallt nespressokaffe och kall mjölk med några isbitar? Eller har du några hemliga knep? Älskar islatte och det vore ju toppen att göra i kaffemaskinen! :)

Annonsera här »