Ickegravidkläder

Har ni också fått påskrabattkod från Nelly i mailen? Antar att de är privata och bara kan användas en gång så vågar inte dela med mig men är ni medlem så kika, fick en på 200 kr och en på 250 kr, båda vid köp för 500 kr så halva priset ca, perfekt nu när jag behöver fylla på garderoben med lite ickegravidkläder.

 Har sovit med öppet fönster senaste nätterna. Underbart, det blir ju så frisk luft. Men kan tro det kommer bli varmt inne hos oss i sommar om det redan är öppetfönsterdags, haha. Det är dock luftkonditionering i lägenheten så hoppas att det styrs eller går att styras där ifrån.

Nu är det dags för lekland på gänget här. Tog så massa bilder på söta påskkärringen som var på besök här igår men får återkomma med de sen!

6

Glad Påsk

Skickar över ett stort gäng med påskkramar och hoppas att ni har en fin dag!

8

Vecka 36

Idag kliver vi in i graviditetsvecka 36. Tiden går så snabbt samtidigt som det ibland känns som att vi står stilla. Märkligt det där, häftigt på något vis, en sån mix av enorm längtan, nyfikenhet och samtidigt njutning av att bära sitt barn inne i magen. Det är så stort. Det känns som att bebis om möjligt ligger ännu längre ner än tidigare, minsta lilla rörelse från hans sida och jag får så himla ont i nerver och bäcken, ja även när jag rör mig förstås men det är ju lite lättare att styra över. Trycket nedåt har tilltagit även det, samma med molvärken, sammandragningarna och förvärkarna håller i sig som tidigare, trycker på och gör ont och ett par kvällar denna vecka har jag nästan trott att det varit på gång på riktigt. Så spännande att se när han tittar ut, det kan ju faktiskt ske när som helst nu även om han också kan stanna några veckor till. Lova föddes i vecka 37, så en vecka och några dagar från idag, undrar om lillebror hänger med längre än så? <3

 Lovamagen i vecka 36 hittar ni här.

 
Andra barnet - Förvärkar - Gravid - Mage - Ont - Sammandragningar - Tryck neråt - Vecka 36
14
Annonsera här »