Vecka 36

Idag kliver vi in i graviditetsvecka 36. Tiden går så snabbt samtidigt som det ibland känns som att vi står stilla. Märkligt det där, häftigt på något vis, en sån mix av enorm längtan, nyfikenhet och samtidigt njutning av att bära sitt barn inne i magen. Det är så stort. Det känns som att bebis om möjligt ligger ännu längre ner än tidigare, minsta lilla rörelse från hans sida och jag får så himla ont i nerver och bäcken, ja även när jag rör mig förstås men det är ju lite lättare att styra över. Trycket nedåt har tilltagit även det, samma med molvärken, sammandragningarna och förvärkarna håller i sig som tidigare, trycker på och gör ont och ett par kvällar denna vecka har jag nästan trott att det varit på gång på riktigt. Så spännande att se när han tittar ut, det kan ju faktiskt ske när som helst nu även om han också kan stanna några veckor till. Lova föddes i vecka 37, så en vecka och några dagar från idag, undrar om lillebror hänger med längre än så? <3

 Lovamagen i vecka 36 hittar ni här.

 
Andra barnet - Förvärkar - Gravid - Mage - Ont - Sammandragningar - Tryck neråt - Vecka 36
14
Annika

Ojojoj du ser sprickfärdig ut nu och magen verkligen hänger ner!! Tror inte du går över tiden och blir väldigt förvånad om bebis stannar inne längre :-O Det ser tungt ut. Kanske blir en 1 april baby ;-) Glad påsk!

Emelie mamma till Tove och Viggo

Håller med ovanstående talare :) du är ju jätte stor nu :D så lillebror kommer nog väldigt snart :) mys!! Glad påsk!

michaela- nybliven tvåbarnsmamma ♥

wow..vilken fantastisk mage du har alltså. lilla, lilla lillebror i den stora fina magen ♥ längtar så efter inlägget där vi får veta att han äntligen kommit till er. är så nyfiken på honom!

Hanna

Spännande när han väljer att komma.

Lisa

Jösses! Kan magen växa mer nu utan den spricker? Ser sjukt tungt ut! Hoppas du får en skön en sista tid med lillebror inne i magen. Ser fram emot hans nedkomst :)

Anna

Du är så värd att få njuta. Ja undra när han behagar att komma, kanske självaste påskafton:)

Becka [fotoblogg]

Åh, så himla vacker header du har.

Johanna - Life by Me

Fina fina magen! Tänk att han stannat där inne så länge ändå :)

Men nu får han snart komma ut, vi är många som väntar :)

Beatrice

Härliga magen! Jag tror inte heller att det dröjer speciellt länge innan ni har er bebis hos er :)Kram

Sara

Såå himla vacker!!

Kan ni andra sluta säga att hon ser sprickfärdig ut?? Det är ju 4 veckor kvar till bf så den lär ju inte sluta växa. Förstår inte varför folk säger såna saker.. skulle ni själva vilja höra att ni ser sprickfärdiga ut? AVUNDSJUKA kallar jag det!

evelina

Åh så spännande!

Så fina bilder du har. I vilket program redigerar du bilderna och skapar kollage?

Kram

Camilla ♥ Gravid

Jösses vad tiden går fort!

alexandra

Får en känsla av att du åkt in nu?=)

Johanna

Jisses, att det redan är vecka 36! Tyckte du nyss skrev att du var gravid.. Så otroligt fin mage, du passar så himla bra att vara gravid och det lyser om dig. :D

Annonsera här »