It's Friday

Vi är på väg ut genom dörren här. Utflykt står på schemat. Ska spana botanisk hage och gå på museum. Tror lilla fröknen i familjen kan gilla naturhistoriska och alla djuren, sist vi var där låg hon i magen. Önskar er en fin, fin fredag.

KRAM

5

Lilla näsan

Liten kille har åkt på sin första förkylning. Redan. Men det blir väl så såklart när man har storasyskon som drar hem baciller. Snoriga lilla näsan som nyser och han avskyr när han får ner det i halsen, stackarn, det känns i mammahjärtat även om jag tror att han är ganska pigg. Väldigt närhetssjuk dock så vi har sovit på varandra, eller ja, han har sovit på mig, haha, i princip hela natten. Mysigt. Men riktigt jobbigt innan vi kom på att det var det som behövdes, få ligga ned ordentligt hud mot hud och snutta. Åh, han var så ledsen igår kväll, aldrig hört något av mina barn skrika på det sättet innan. Fy.

Nu ska jag bädda ned "mammas lille prompegutt" (haha, måste skärpa mig) i vagnen och så ska vi hämta hem storasyster. Ikväll kommer min familj hit så vi tar långhelg idag. Lyxigt. Min kofta är förresten ny och så fin, med små guldtrådar i, från Mango. Jeansen kommer från Dr Denim, linnet är ett garderobsfynd och armbanden finns hos Inova Design, det silvriga har barnens namn instansat.

Puss!

11

Lion 1 Månad

Idag blir vårat lilla hjärta 1 månad gammal. Tiden alltså, den rusar verkligen och jag njuter av alla de små stunderna på ett annat sätt än jag kanske gjorde första gången, jag vet ju hur läskigt snabbt allting går och hur fort man glömmer, så jag försöker suga i mig av bebistiden och allt den innebär allt jag bara klarar. Ibland känns det fortfarande så ofattbart att han är här nu, våran lilla kille, åh vad mitt hjärta nästan spricker.

Jag är en sån mysig liten grabb, älskar att vara nära och har massvis av vilja redan så jag berättar alltid vad jag vill och inte vill, fort som bara den. Öh, öh, öh betyder att jag vill snutta, det vet mamma och pappa nu, och det bästa som finns är att ligga till bröstet eller eventuellt hänga på mammas eller pappas axel och bli bumpad i rumpan. Stark som en liten oxe är jag och jag älskar att spana runt nyfiket, men sömn är aningens överskattat, speciellt kvällstid då jag allt som oftast är ledsen och har svårt att komma till ro, men nattetid blir det bara bättre och bättre nu och jag vaknar 3-4 gånger för att äta. Har inte provat att sova i egen säng ännu, men snart är vi nog redo, både jag och mamma.

Dessutom tror jag kanske att jag har små leenden på gång, inte såna där magknipsleenden utan riktiga leenden, såna som alla gör mot mig. Mamma smälter varje gång.

13
Annonsera här »