Lilla näsan

Liten kille har åkt på sin första förkylning. Redan. Men det blir väl så såklart när man har storasyskon som drar hem baciller. Snoriga lilla näsan som nyser och han avskyr när han får ner det i halsen, stackarn, det känns i mammahjärtat även om jag tror att han är ganska pigg. Väldigt närhetssjuk dock så vi har sovit på varandra, eller ja, han har sovit på mig, haha, i princip hela natten. Mysigt. Men riktigt jobbigt innan vi kom på att det var det som behövdes, få ligga ned ordentligt hud mot hud och snutta. Åh, han var så ledsen igår kväll, aldrig hört något av mina barn skrika på det sättet innan. Fy.

Nu ska jag bädda ned "mammas lille prompegutt" (haha, måste skärpa mig) i vagnen och så ska vi hämta hem storasyster. Ikväll kommer min familj hit så vi tar långhelg idag. Lyxigt. Min kofta är förresten ny och så fin, med små guldtrådar i, från Mango. Jeansen kommer från Dr Denim, linnet är ett garderobsfynd och armbanden finns hos Inova Design, det silvriga har barnens namn instansat.

Puss!

11
FrIda

Stackars lille Lion.. :(. Åh så fin kofta! Mango gör så mkt snyggt tycker jag!

Vad mysigt med familjebesök. Kramar

Oslo på svenska - nybliven tvåbarnsmor

Åh stackaren, och du som inte sovit mycket redan innan! Vi kör på caboo carrier close (bärsjal) nu, då är Lillan gladare!

Fotograf Linda-Pauline

Så fin!!

Hanna

Hoppas att han snart mår bättre.

Malins Blogg | PT - Mamma - Lifestyle

Åh så fin du är idag gumman! Alltid fin, såklart, men idag var det så där lite extra <3Hoppas lillhjärtat kryar på sig snabbt nu, uscha, stackars liten!

Puss!

Anna- Mamman som drömmer och längtar efter ett större boende

Mysig bild på er !:) Hur går det att hämta Lova när du har med Lion, alltså fungerar det bra?:) Kram

Evelina - mamma till Lucas

Fina ni! Hoppas han kryar på sig snart <3

Anna

Prova sjal, mycket bättre för mamma/pappas rygg. Närheten är super, både barn och föräldrar blir lugnare.

Kan inte prata mig mer varm för sjal, inte svår att knyta heller.

jeanett

liten då! hoppas det går över!

gud vad han vuxit nu :)jag har en liten fråga till dig eftersom du ammar, har du några tips? Min son föddes för tidigt så efter några tappra försök fick jag ge upp amningen eftersom han bara inte kunde suga rätt, och nu är jag gravid med lillebror i vecka 32, och en av mina största rädslor är att inte lyckas få igång amningen med allt vad det innebär.

Hur har amningen fungerat för dig och vad har du för tips för att hålla mjölken igång, och orken/modet? Jag gick ju miste om upplevelsen förra gången så jag vill förbereda mig och verkligen vara redo den här gången eftersom det var en så stor förlust att vilja men inte kunna.

Du är en sådan förebild så jag känner att det är dig jag ska vända mig till utöver barnmorskan!var rädd om dig! och tack för en underbar blogg :)

Beatrice, en tvåbarnsmamma

Stackarn! Hoppas han mår bättre snart!

Zarah - mamma till smått

Så har det varit, och är, med Ludwig också. Oline däremot var nästan aldrig sjuk, men hon drar ju hem bakterier och virus från förskolan nu..Stackars våra småkillar!

Annonsera här »