Lion 1 Månad

Idag blir vårat lilla hjärta 1 månad gammal. Tiden alltså, den rusar verkligen och jag njuter av alla de små stunderna på ett annat sätt än jag kanske gjorde första gången, jag vet ju hur läskigt snabbt allting går och hur fort man glömmer, så jag försöker suga i mig av bebistiden och allt den innebär allt jag bara klarar. Ibland känns det fortfarande så ofattbart att han är här nu, våran lilla kille, åh vad mitt hjärta nästan spricker.

Jag är en sån mysig liten grabb, älskar att vara nära och har massvis av vilja redan så jag berättar alltid vad jag vill och inte vill, fort som bara den. Öh, öh, öh betyder att jag vill snutta, det vet mamma och pappa nu, och det bästa som finns är att ligga till bröstet eller eventuellt hänga på mammas eller pappas axel och bli bumpad i rumpan. Stark som en liten oxe är jag och jag älskar att spana runt nyfiket, men sömn är aningens överskattat, speciellt kvällstid då jag allt som oftast är ledsen och har svårt att komma till ro, men nattetid blir det bara bättre och bättre nu och jag vaknar 3-4 gånger för att äta. Har inte provat att sova i egen säng ännu, men snart är vi nog redo, både jag och mamma.

Dessutom tror jag kanske att jag har små leenden på gång, inte såna där magknipsleenden utan riktiga leenden, såna som alla gör mot mig. Mamma smälter varje gång.

13
Evelina - mamma till Lucas

Goding :) stora killen ju!! Hihi

FrIda

Söta Lion! Kraam

Helen

Vilka fantastiska ögon, han är ju heelt bedårande!

Karin

Men herregud vilken liten guldklimp ni har! Nu blir jag också sugen på liten nyfödd bebis och få vara i bebisbubbla ett tag :-)

Camilla ♥ Äntligen mamma

Stort grattis Lion!!

Sara - mamma till Eli

Så vackert när man ser att blicken blir allt klarare ju äldre de små blir <3

Johanna

Grattis underbart söta lilla Lion!

Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Redan en månad?! Ja tiden rusar iväg, känns som om de går fortare med andra barnet. Sötnos!

michaela ♥

underbara lilla! han har en riktig liten pussmun hihi ♥

Fia- men lillen i magen

Jag undrar lite hur du känner med de få bristningar, vad jag kunde se att du fick? Jag är i vecka 33 och har precis upptäck en början på bristningar över lår och rumpa, trodde inte att jag skulle reagera så starkt på det som jag gör. Tänkte om du har något stärkande tips eller så.

Tack för en bra blogg! :)

Johanna

Tänk att han redan är en månad! Känns som igår!! Han är så otroligt söt och när jag ser eran lilla familj längtar jag så efter att ge min tjej ett syskon :)

Anna- Mamman som drömmer och längtar efter ett större boende

Stora killen !:) Jag ser att han har ett leende på g på en av bilderna. Det är bland det bästa när de börjar att le och ler så fort de ser en på morgonen:). Goa killen !:) Kram

mamma till tuva

hej! jag undrar hur mkt vägde lion vid födseln o hur lång var han? :D kram

Annonsera här »