Målarmästaren på färgjakt

Männen var iväg och hämtade paket i eftermiddags, medan jag och Lova roade oss med att plocka fram målarfärg och kladda lite. Man blir ju helt galen när man väl börjat, tror att man är värsta målarmästaren och vill måla om halva hemmet, när man ändå är igång liksom, haha. Ikväll ska jag dyka på badrumspallen, tänkte jag.

Apropå färg så är jag på jakt efter Annie Sloan kalkfärg, hittar ingen norsk återförsäljare men kanske någon av er har koll? Eller någon svensk shop som sänder till Norge? Annars får jag beställa till Sverige, helt enkelt. Det var nämligen en av er som tipsade om att den är genial till mitt bordprojekt, då nästan inget förarbete krävs, den torkar på noll och ingenting och eftersom att det är kalkfärg kan man måla inomhus.

Nu har vi just ätit hemmagjorda småpizzor. Julsakerna står både i kartong och är på väg upp och det är väl det vi ska pyssla med innan vi tackar för denna lördag. Lion börjar bli hängig och väldigt ynklig nu, lillen, håller tummarna för att han slipper undan sjukdom.

Lördagskramar!

Annie Sloan - Kalkfärg
6

En treåring

Igår kväll satt jag länge och pratade med min dotter på sängkanten. Hon är världens bästa och jag är så stolt över henne att jag nästan spricker, men hennes treårstrots tär på oss två och jag försökte förklara för henne att man kan prata. Vi kom överens om att det är det nya från och med nu, hon ska prata ordentligt, inte skrika eller gråta eller gnälla, och jag ska inte bli arg. För ja, ibland blir jag det, även när man inte borde.

Vi får se hur det nu blir med det, trotsen är ju en fas de måste gå igenom mer eller mindre, men skönt att få pratat ut iallafall och idag har varit en sån fin dag hittills. Såna där man lever länge på. Hon är så klok, de är så fina våra barn, utan att vara ett dugg partisk, hihi.

Tänk att det är första december och advent på söndag, november gick lika fort som oktober och månaderna innan det. Visst känns det som att åren går fortare ju äldre man blir? Det gäller att hänga med! Tips till er som också planerar att kika på julklappar online, är att det är e-handelsdag idag, black friday, med massa reor och erbjudanden i shopparna.

KRAM

3 år - Barn - Trots
13

Ännu en heldress

Första plagget jag smygköpte till Lion när han låg i magen var en rosa heldress från Newbie. Jag var ju så säker på att han var en flicka, precis som jag var säker på att Lova var en pojke, så min magkänsla är kanske inte helt att lita på med andra ord, haha. Iallafall, de där dressarna var ju så fina, efter Jennys Melvin fick vi två stycken i olika storlekar som blev väldigt använda, och se vad som kommit in nu igen.

Det var några som undrade över mattan, den kommer från Ellos och jag fick 50% och fri frakt med koden 5124. Himla bra de där koderna, alltså. Nu ska vi iväg en tur här.

 Soliga kramar från Oslo!

Heldress - Jumpsuit - KappAhl - Newbie - bebiskläder
8
Annonsera här »