Mrs Grey

Inspiration från IKEA som fått in så mycket fint senaste tiden. De väntar ett besök från oss nu under helgen eller början på nästa vecka. Har planer för vårat vardagsrum som behöver bli mer ompysslat och bland annat ropar efter en ny matta efter en magsjukeincident i somras, och de där retrolamporna är ju så snygga. Lion har flyttat in på eget rum nu också som ni vet, mer om det i ett eget inlägg men än så länge är det massa spring, så behöver hyllor och lite av varje in dit.

Jag märker att jag alltmer sneglar åt det grå hållet istället för det vita. Tycker det bryter av så snyggt. S i vår mammagrupp skrattade åt mig när jag sa att jag behövde mer färg i hemmet och började prata om gråa gardiner, haha, man får ta det stegvis.

Fortfarande sjukstuga för den minsta i familjen, men temperaturen har sjunkit och han verkar betydligt piggare idag, skönt.

Fredagskram!

5
michaela ♥

hihi. ja men grått är ju färgglatt :)glad fredag på dig fina! ♥

Svar: Hahah jaaaa, jämfört med vitt så är det ju iallafall lite kontrast och ja, färg ^^Glad fredag vännen!
Madeleine

ellenojag

Grått är fint, har gått och blivit lite av en favorit nu på hösten!!

och krya på minstingen <3

Svar: Samma här - tänker du också att grått slagit extra stort pga Mr Grey? Hahah ;DKram på er allihopa <3
Madeleine

Anna

Hihii, vi verkar ha lika smak vad gäller mkt du och jag! Först och främst världens finaste namn på äldsta barnet! Min Lowa blev 3 nu i september! Och så lite inredning då, idag hämta jag en ny matta att ha under matsalsbordet på posten. Plus nya gardiner, gråa! ;)

Svar: Haha jamen se där! Blev mattan bra? Jag klurar på om jag ska gå för en neutral, typ helgrå haha, eller en med lite mönster i a´la de där populära svartvita på IKEA... :DKram!
Madeleine

Sandra

Grått är absolut mer "färg" än vitt! ;-) Mycket fint på IKEA nu!

Svar: Hahah ja, lite iallafall ;)
Madeleine

Evelina - mamma till Lucas

Ja grått är snyggt till de vita! Jag är så glad att vi köpte en ljusgrå soffa o bröt den mörkgrå/svarta trenden! Har inte ångrat de en enda gång :)De blir ju ljust o fräscht även med de grå tonerna ;)

Svar: Har också lite lust på ljusgrå soffa när vi köper ny (ska försöka stå ut med kiss-soffan sålänge vi klarar så får se när det blir, haha) - så fint! :DKramar
Madeleine

Annonsera här »