Ettår sedan

Tänk, idag är det på dagen ett år sedan jag gick ut i bloggen med att vi skulle bli en familj på fyra. Att en bebis låg och växte sig stor och stark inne i min mage. Den bebisen var Lion, det visste vi såklart inte då men visst är det så häftigt att tänka på såhär i efterhand? Alla små kittlingar, sparkar, händer som drog förbi under huden och rumpan som putade ut då och då, alla gånger vi pratade, tänk att det var Lion hela tiden. Det är så stort, livet är så otroligt häftigt, vilka enorma resor vi gör bara genom att vara.

I vecka 39+3 tittade han ut, 1,5 timme efter att vattnet gått och värkarna startat, som vi längtat!

 Så var det måndag igen. Vår minsta är inte helt inne på samma linje som mig, att man ska sova om nätterna, han vill allra helst ligga och snutta så lite trötta är vi såklart men idag är det dags att kicka igång barselyogan för vår del, det ska bli jättekul. Ska göra oss redo och kila iväg här strax så önskar er en fin veckostart.

KRAM

9

Dophelg

Tack snälla alla som var med och förgyllde dopdagen av vår son igår. Och såklart alla som skickade hälsningar hemifrån också, de som inte kunde komma. Idag blir han dessutom 5 månader gammal, lilla Hans Lion. Liten börjar bli stor, så nyfiken och full av personlighet och vilja, men han kommer nog alltid att vara bebis i mammas ögon.

Det har varit full rulle här hela helgen men nu har vi just vinkat av sista gänget och ska lägga oss och slappa framför en film. Ni kan ju tro att Lova varit i himmelriket med alla runt omkring sig samtidigt, busungen gånger tusen, så ja, ett par lugna timmar i slutet på denna söndag är nog precis vad vi behöver efter en ganska hektisk, men ack så härlig, helg. Vi hörs av imorgon igen.

Stor kram!

4

Dagens

Världens mysigaste kofta i ullmix har suttit på idag, också, den funkar nästan som jacka nu när vi har sådär mittemellankallt och är så härlig att svepa in sig i. Den kommer från ChillNorway, skorna är signerade Clarks. Efter dessa bilder var vi och handlade utan barn, bara jag och Micke, helgalet för oss som inte har familj eller avlastning sådär i vardagen i närheten ju!

Nu står marsipanfärgning på agendan!

9
Annonsera här »