Dagens

Världens mysigaste kofta i ullmix har suttit på idag, också, den funkar nästan som jacka nu när vi har sådär mittemellankallt och är så härlig att svepa in sig i. Den kommer från ChillNorway, skorna är signerade Clarks. Efter dessa bilder var vi och handlade utan barn, bara jag och Micke, helgalet för oss som inte har familj eller avlastning sådär i vardagen i närheten ju!

Nu står marsipanfärgning på agendan!

9
Felicia

galet snygg kofta!!!

michaela ♥

när familjen är och hälsar på brukar jag och mannen åka och handla själva och jag säger alltid att det känns som värsta dejten. sååå lyxigt ( och mysigt haha) ;)

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Den ser riktigt mysig ut! :)

Hanna

Fint!

Sandra Katarina, mamma och gravid med nr 2

ååh.. Jag tror jag hittat rätt nu :D Har länge letat en blogg driven av en tvåbarnsmamma. Så fin blogg du har och massa fina bilder. Har stort intresse för foto jag med ska bli kul att följa dig :D Dessutom är jag gravid med lillebror som är beräknad 30 sep, och har faktiskt varit väldigt kär i namnet Lion. Hihi! Trevlig helg :)

Nicolina

Fasen vilken snygg! (och självklart från Chill Norway ;) )Btw, på tal om kläder, hittade en fantastisk sida för småttingar, kommer inte ihåg adressen nu men märket heter 'Gullkorn' (norskt). Hade jag haft småttingar nu så hade jag nog lagt beställningar på det mesta :PBara ett tips om du inte hittat dit tidigare :)Hoppas ni får en helmysig fredag nu hela familjen!

Paula

Superfin kofta, passar dig jättebra! Önskar jag hade plånbok att köpa kläder från Chill.. :-(

HJJONSSON

Jättemysig outfit!

PS. Vill bara berätta om att jag har dagens blogg i min blogg, det skulle vara roligt om du ville vara med! <3

Emma

Riktigt snygg kofta :)

Annonsera här »