Dophelg

Tack snälla alla som var med och förgyllde dopdagen av vår son igår. Och såklart alla som skickade hälsningar hemifrån också, de som inte kunde komma. Idag blir han dessutom 5 månader gammal, lilla Hans Lion. Liten börjar bli stor, så nyfiken och full av personlighet och vilja, men han kommer nog alltid att vara bebis i mammas ögon.

Det har varit full rulle här hela helgen men nu har vi just vinkat av sista gänget och ska lägga oss och slappa framför en film. Ni kan ju tro att Lova varit i himmelriket med alla runt omkring sig samtidigt, busungen gånger tusen, så ja, ett par lugna timmar i slutet på denna söndag är nog precis vad vi behöver efter en ganska hektisk, men ack så härlig, helg. Vi hörs av imorgon igen.

Stor kram!

4
Caroline

Lilla sötnosen! Härligt med släkt och vänner på besök men det är full rulle hela tiden, njut nu av sista timmarna denna söndag ;) Kram

Svar: Haha ja minst sagt! Kram och tack ^^
Madeleine

Evelina - mamma till Lucas

Åh gos :) Låter som en fin dag!

Svar: Ja den blev jättemysig <3
Madeleine

michaela ♥

åh. så underbart fin han var på sin dopdag ♥ låter som att ni har haft en bra men intensiv helg. hoppas du kan vila upp dig lite under kvällen och starta veckan med ny energi.



kramar.

Svar: Tack vännen! Hoppas att ni haft en fin helg ni också :)



Kramar
Madeleine

Sarah

Åh så söt han är! Och vad fort det går, redan 5 månader! En fråga som du absolut inte behöver svara på om den känns för privat, känner ni er färdiga med barn nu med era två små, eller skulle ni vilja ha flera med tiden? :)

Svar: Helt galet, dessa månader har bara susat iväg!! :) Vi vill ha en tredje, kanske inte riktigt lika tätt som mellan Lova och Lion men båda är sugna på en till framöver, om vi kan <3



Kram :D
Madeleine

Annonsera här »